Kdo gre na Bob Sinclara?

V uredništvo smo na nagradno igro za ogled Bob Sinclara prejeli več kot 50 pravilnih odgovorov. In kdo se bo zabaval na današnjem nastopu v Ambasadi Gaioli?

Po končani nagradni igri, ki smo jo pripravili v sodelovanju z Ambasado Gavioli sta že znani nagrajenki, ki bosta uživali v nastopu Bob Sinclaira. Tokrat sta bili izžrebani kar dve nagrajenki in sicer Maja K. in Mojca S.

®rebanje med vsemi prispelimi odgovori  je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki so pravilno odgovorili na vprašanje. Nagrajenki sta o prevzemu nagrade že obveščeni po emailu, vstopnico pa prevzameta na blagajni pred diskoteko z osebnim dokumentom do polnoči. Srečnima nagrajenkama čestitamo ter jima želimo obilico zabave v Ambasadi Gavioli! Ostale pa seveda vabimo h sodelovanju pri drugih nagradnih igrah in vam želimo veliko sreče.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.