Kdo gre na Bob Sinclara?

V uredništvo smo na nagradno igro za ogled Bob Sinclara prejeli več kot 50 pravilnih odgovorov. In kdo se bo zabaval na današnjem nastopu v Ambasadi Gaioli?

Po končani nagradni igri, ki smo jo pripravili v sodelovanju z Ambasado Gavioli sta že znani nagrajenki, ki bosta uživali v nastopu Bob Sinclaira. Tokrat sta bili izžrebani kar dve nagrajenki in sicer Maja K. in Mojca S.

®rebanje med vsemi prispelimi odgovori  je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki so pravilno odgovorili na vprašanje. Nagrajenki sta o prevzemu nagrade že obveščeni po emailu, vstopnico pa prevzameta na blagajni pred diskoteko z osebnim dokumentom do polnoči. Srečnima nagrajenkama čestitamo ter jima želimo obilico zabave v Ambasadi Gavioli! Ostale pa seveda vabimo h sodelovanju pri drugih nagradnih igrah in vam želimo veliko sreče.







Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.