Kdo gre na Bob Sinclara?

V uredništvo smo na nagradno igro za ogled Bob Sinclara prejeli več kot 50 pravilnih odgovorov. In kdo se bo zabaval na današnjem nastopu v Ambasadi Gaioli?

Po končani nagradni igri, ki smo jo pripravili v sodelovanju z Ambasado Gavioli sta že znani nagrajenki, ki bosta uživali v nastopu Bob Sinclaira. Tokrat sta bili izžrebani kar dve nagrajenki in sicer Maja K. in Mojca S.

®rebanje med vsemi prispelimi odgovori  je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki so pravilno odgovorili na vprašanje. Nagrajenki sta o prevzemu nagrade že obveščeni po emailu, vstopnico pa prevzameta na blagajni pred diskoteko z osebnim dokumentom do polnoči. Srečnima nagrajenkama čestitamo ter jima želimo obilico zabave v Ambasadi Gavioli! Ostale pa seveda vabimo h sodelovanju pri drugih nagradnih igrah in vam želimo veliko sreče.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.