Kdo bosta bejba in tip Študentarije?

Tekmovanje za bejbo in tipa Študentarije se bliža koncu. Izmed 11 zmagovalcev lanskega leta glasujte in izberite Bejbo in tipa Študentarije 2007.

Tekmovanje za bejbo in tipa Študentarije se bliža koncu. V lanskem letu smo v enajstih mesecih izbrali 11 bejb in 11 tipov Študentarije za posamezni mesec in jih razveselili s po dvema kartama za kino predstavo po lastni izbiri, ki jih je podaril sponzor servisa Kolosej.

V mesecu januarju smo dali na glasovanje vseh 22 zmagovalcev, ki se bodo potegovali za naziv bejbe oziroma tipa Študentarije leta 2007. Pridno glasujte za vaše favorite, saj jih čakajo lepe nagrade, ki pa naj zaenkrat še ostanejo presenečenje.

Za kandidate za bejbo in tipa Študentarije leta 2007 lahko glasujete tudi vi!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.