Kdo bosta bejba in tip Študentarije?

Tekmovanje za bejbo in tipa Študentarije se bliža koncu. Izmed 11 zmagovalcev lanskega leta glasujte in izberite Bejbo in tipa Študentarije 2007.

Tekmovanje za bejbo in tipa Študentarije se bliža koncu. V lanskem letu smo v enajstih mesecih izbrali 11 bejb in 11 tipov Študentarije za posamezni mesec in jih razveselili s po dvema kartama za kino predstavo po lastni izbiri, ki jih je podaril sponzor servisa Kolosej.

V mesecu januarju smo dali na glasovanje vseh 22 zmagovalcev, ki se bodo potegovali za naziv bejbe oziroma tipa Študentarije leta 2007. Pridno glasujte za vaše favorite, saj jih čakajo lepe nagrade, ki pa naj zaenkrat še ostanejo presenečenje.

Za kandidate za bejbo in tipa Študentarije leta 2007 lahko glasujete tudi vi!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.