Kdo bo napisal esej?

Južnokorejski šolarji so postali iznajdljivi pri tem, kako s čim manj truda opraviti šolske naloge. Vse več južnokorejskih dijakov namreč po svetovnem spletu išče nekoga, ki je pripravljen namesto njih za plačilo opraviti naloge.

Južnokorejski šolarji so postali iznajdljivi pri tem, kako s čim manj truda opraviti šolske naloge.

Vse več južnokorejskih dijakov namreč po svetovnem spletu išče nekoga, ki je pripravljen namesto njih za plačilo opraviti naloge. Po pisanju časnika The Korea Times je mogoče prek spletnih portalov najti več kot 500 naslovov spletnih strani, na katerih učenci ponujajo od nekaj več kot osem do enajst dolarjev na storitev.
Mladina na spletu
Nekatere spletne strani ponujajo že narejene nalog "Do konca tedna moram napisati tri dnevnike v angleščini. Ne želim jih ravno napisati. Kdo bi jih napisal zame in koliko bi moral plačati," je zapisal nek 12-letnik. Obstajajo tudi spletne strani, ki ponujajo že narejene naloge, ki si jih je mogoče proti plačilu sneti s spleta. Spet druge pa ponujajo otrokom izmenjavo različnih projektov.

Strokovnjaki opozarjajo, da takšne spletne strani učencem pošiljajo napačna sporočila, in sicer da je mogoče kupiti, karkoli si zaželijo. (24ur)

Mogoče nov biznis ? ;)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.