Kdo bo napisal esej?

Južnokorejski šolarji so postali iznajdljivi pri tem, kako s čim manj truda opraviti šolske naloge. Vse več južnokorejskih dijakov namreč po svetovnem spletu išče nekoga, ki je pripravljen namesto njih za plačilo opraviti naloge.

Južnokorejski šolarji so postali iznajdljivi pri tem, kako s čim manj truda opraviti šolske naloge.

Vse več južnokorejskih dijakov namreč po svetovnem spletu išče nekoga, ki je pripravljen namesto njih za plačilo opraviti naloge. Po pisanju časnika The Korea Times je mogoče prek spletnih portalov najti več kot 500 naslovov spletnih strani, na katerih učenci ponujajo od nekaj več kot osem do enajst dolarjev na storitev.
Mladina na spletu
Nekatere spletne strani ponujajo že narejene nalog "Do konca tedna moram napisati tri dnevnike v angleščini. Ne želim jih ravno napisati. Kdo bi jih napisal zame in koliko bi moral plačati," je zapisal nek 12-letnik. Obstajajo tudi spletne strani, ki ponujajo že narejene naloge, ki si jih je mogoče proti plačilu sneti s spleta. Spet druge pa ponujajo otrokom izmenjavo različnih projektov.

Strokovnjaki opozarjajo, da takšne spletne strani učencem pošiljajo napačna sporočila, in sicer da je mogoče kupiti, karkoli si zaželijo. (24ur)

Mogoče nov biznis ? ;)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.