Karte za Hernana Catanea podeljene!

V nagradni igri Študentarije in Ambasade Gavioli smo izžrebali 5 srečnežev, ki bo prejelo vstopnice za Hernana Catanea.

Študentarija je v sodelovanju z Ambasado Gavioli izžrebala pet srečnežev, ki bodo sobotno noč preplesali v Ambasadi Gavioli! Karte prejmejo Suzana S., Ljubo B., Simon F., ®an D. in Salmir I.

®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki so pravilno odgovorili na vprašanje. Nagrajenci bodo o prevzemu nagrade pravočasno obveščeni, vstopnico pa prevzamejo na blagajni pred dsikoteko z osebnim dokumentom do polnoči. Srečnim nagrajencem čestitamo, ostale pa vabimo h sodelovanju pri naslednji nagradni igri.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.