Karierni centri UNI LJ odprli e-učilnico

V e-učilnici boste zagotovo našli nekaj koristnega zase oziroma za svoj osebni in profesionalni razvoj. Vanjo so umestili vsa do sedaj izvedena izobraževanja na daljavo – webinarje. Če ste jih zamudili, ko so potekali, ali bi si jih radi ponovno ogledali kar od doma, vas vabimo, da pokukate vanjo.

KAJ? V e-učilnici si lahko do zdaj ogledate webinarje:

  • Grafična predstavitev podatkov
  • Transformacija trga dela v kontekstu transformacije družbe 21. stoletja
  • CVs and Covering Letters to help you find an Internship in the UK
  • 3 x 3 o razmišljanju – v slovenskem in angleškem jeziku
  • Kako se pogovarjati z nekom, ki razmišlja o samomoru? in Koraki ukrepanja, ko ugotovimo, da je nekdo v stiski
  • Purpose-driven messaging (or how startup-style pitching can help you out in real life)

KJE? Na spletni povezavi.

KAKO? V e-učilnico lahko dostopate z digitalno identiteto UL. Za ogled priporočamo browser Chrome in Adobe Flash Player (verzija 13 ali več). Uporabljate lahko tudi Adobe Connect add-in.

KDAJ? Kadar koli.

ZAKAJ? Prednosti “on-line” izvedb izobraževanj je zagotovo lokacijska in časovna neodvisnost. Na tak način lahko nadgrajujete ali dopolnjujete že obstoječe načine izobraževanj.

Učilnico bomo sproti polnili z novimi vsebinami, o katerih vas bomo obveščali preko naših tedenskih elektronskih novic (nanje se lahko naročite tukaj). Naslednji webinar bo z naslovom Upravljam čas? Upravljam sebe. Potekal bo v četrtek, 5. 12. 2019. Več informacij in prijava na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

Vabljeni k udeležbi webinarjev ali ogledu vsebin v e-učilnici!

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.