Kaneloni s skuto in brokolijem

Okusna in nasitna jed

Predpriprava:
Najprej iz mleka, jajc in moke spečemo palačinke.

Potrebujemo:

25 dag skute
30 dag brokolija
1 dcl kisle smetane
jajce
sol
poper
muškat

Sestavine za preliv:

1 kisla smetana
1 jajce

Brokoli odcedimo, ohladimo in grobo sesekljamo, ter pridamo skuto, dodamo še kislo smetano, ki smo jo zmešali še z jajcem, soljo, poprom ter muškatnim oreščkom. S to zmesjo namažemo palačinke, jih zvijemo v kanelone, damo v pomaščen pekač, prelijemo s kislo smetano in jajcem, potresemo s peteršiljem in zapečemo.
Kanelone pa lahko prelijemo tudi s paradižnikovo omako, ki jo pripravimo tako, da na olju prepražimo sladkor-rjavo, dodamo čebulo, še to popražimo, dodamo na kocke narezan olupljen paradižnik ter dušimo. Pridamo še začimbe; sol, poper, timijan, rožmarin, lovor in majaron.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.