Kam za maškare v Ljubljani?

V soboto 13.2. bo v Ljubljani na izbiro malo morje tak¹nih in drugaènih pustovanj. Na katero se res splaèa iti? Presodite sami.

Lestvica najpopularnejših pustovanj je oblikovana po okusu našega uredništva, seveda pa si bo vsak od bralcev ustvaril svojo.

SOBOTA 13.2.2010 – LJUBLJANA

1. Pustni RDYO DJ’s disco carneval @ Cvetlièarna

V soboto, 13.02.2010 po 23h se bo Cvetlièarna prelevila v ¾ivahen pisan kraj, kjer ne veljajo veè zakoni mesta, ampak zakoni karnevala. Na oblast bodo postavili gospoda Pusta, ki bo vladal vsem maskam in jim dovolil zganjati norèije. Za Saturday night flashback bo z disco uspešnicami  70′ in 80′ let poskrbela zamaskirana RDYO DJs enota: Miren Fankich & Peter Duvalo, Fugazi, Zvezda & Kpalee za vizualne trike pa bo poskrbel nagajivi Rasta on the mouse. Cela Cvetlièarna se bo obrnila na glavo. Pobrskajte po omarah svojih staršev in se oblecite v disco zvezde, nato pa pridite plesat po stropu z ostalimi…

Vstopnina: disco maske 10eur, ostali 15eur

2. Defected In The House Carnival @ Inbox

V Ljubljano prihaja še ena vrhunska klubska zgodba, na katero prisegajo ljubitelji vokalnega housa od Buenos Airesa in Melbourna do Moskve in Miamija: v sodelovanju z londonsko zalo¾bo Defected, zadnja leta vodilno inštitucijo na podroèju hišnih ritmov, boste lahko v InBoxu ekskluzivno do¾iveli vzdušje klubskih zabav Defected In The House. V premierni, karnevalski, izdaji, vam bosta pete in ušesa razgibala Junior Jack in Kid Creme – avtorja klubskih in radijskih uspešnic kot so E Samba, Dare Me (Stupidisco), See You Dancin’, Da Hype, Make Luv, Thrill Me in You Look Fantastic. Njun glasbeni izbor bo popestril izvirni dekor zabav Defected In The House, ki bo tokrat skoèil v objem zaljubljeni karnevalski razigranosti. Se vidimo v vaši najljubši hiši zabave!

Vstopnina: maske 13eur, predprodaja 15eur, ostali 18eur

3. Pustni smetnjak @ K4

V preprièanju, da do sedaj ¾e vsi veste, kako se vršijo stvari na pustnem Smetnjaku, se bomo uvodnim vrsticam odpovedali na raèun nekaj dodatnih besed o nekom, ki bi ga lahko opisali kot »nedvomno enega najbolj podivjanih talentov svoje generacije« – èe mu ne bi s tem storili surove krivice. ®ivljenje Jacksona Fourgeauda se zaène z njegovim rojstvom. Slednje se zgodi še ne 30 let nazaj, ko ga povije blues pevka Paula Moore. Jacksonova glasbena vzgoja se zaène zgodaj: preden pri 15-ih zasede mamièin Atari, ima za seboj ¾e nekajletno kariero bobnarja in kratko rave gabba obsesijo. Tik pred izdajo drugega albuma, ki ga kuje ¾e štiri leta, ga iz njegove luknje povsem neprièakovano zbezlja Smetnjak: tudi Jackson je smet!

Vstopnina: do 24h 7eur, študent ali letak ali maske 8eur, ostali 11eur

4. Zeleno Sonce 29 @ Gala Hala

Klasièno in uteèeno sobotno pustno popotovanje po sledeh slovenske popevke, zveèine datirane v šestdeseta in sedemdeseta ter nekaj novejšimi popevkarskimi dodatki, bodo tokrat za vas pripravili Udo Brenner, Funkenstein in Boo. Vsi trije kot vestni brskalci po zakladnici slovenske glasbene zgodovine in njenega zlatega obdobja, poleg domaèih popevkarskih evergreenov v svojih zbirkah premorejo tudi kake skrite bisere s èasa naših staršev. Zimzelene melodije za sobotni pustni poobedek, kjer se boste lahko naplesali in obrabili svoje glasilke ob prepevanju legend slovenske glasbe.

Vstopnina: do 23h 4eur, dresscode 5eur, ostali 6eur

 

5. Salsa & Disco festival @ Gospodarsko razstavišèe

Zagotovo si vsak izmed nas vsaj za en veèer ¾eli postati nekdo drug. Nekdo, o katerem je do takrat zgolj sanjal. In ko se za pusta za en veèer prelevimo v slavno osebnost, èebelico, maèko ali hudièa, klovna, Supermana ali morda celo v slovenskega predsednika, moramo svojo èudovito masko tudi postaviti na ogled. Èe vam letos še ni uspelo poiskati primerne pustne zabave, vam predlagamo, da obišèete Salsa&Disco Karneval. Vsem nadebudnim salserjem bo na voljo SALSA plesišèe, kjer bosta za vroèe latino ritme poskrbela vsem priljubljena DJ PANCHITO in DJ ROCCO. Èe pa bi raje zaplesali ob najveèjih disco uspešnicah 70ih in 80ih let, pa bo pravo mesto za vas dvorana z DISCO plesišèem, kjer bo maškare pod¾igal DJ DEKKY.

Vstopnina: predprodaja 7eur, na dan dogodka 12eur

6. RoofTOP Carneval @ Top

Nadenite si masko in se prepustite ritmom svetovne glasbene klubske scene, zaèinjene z modernimi priredbami legendarnih hitov.

Vstopnina: do 24h zastonj, po 24h 6€

7. Tradicionalno pustovanje @ Bachus

Vstopnina: izvirne maske zastonj, letak do 23h zastonj, ostali 5eur

8. Noro pustovanje @ KMŠ Ljubljana

Tako kot vsako leto noro pustovanje v Klubu KMŠ v Ljubljani. Poleg super zabave bodo podelili tudi nagrade za najboljše maske, zato pustite prosto pot svoji domišljiji in jih presenetite z najbolj odštekano masko! Za miganje raznovrstnih mask po plesišèu bo s svojim glasbenim izborom skrbel DJ Yoco.

Vstopnina: 1eurKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.