Kako uspeti kot mladi podjetnik?

Vabimo vas, da se nam 21. januarja pridružite na vseslovenskem sejmu izobraževanja, štipendiranja in zaposlovanja Informativa ´11. Pripravili smo dve predavanji: Kako sem postal podjetnik in Svet brez meja – podjetništvo in Silicijeva dolina.

Postal sem mladi podjetnik

Sašo Kastelic iz podjetja Degriz bo predstavil svojo podjetniško zgodbo. Govoril bo o svojih začetkih, prvih vzponih in padcih, s katerimi težavami se je srečal … v predavanje pa bo vključil tudi osnove podjetništva ter osnove spletne prodaje, kako lahko vsak začne s svojo spletno trgovino in kako vam pri tem lahko njegovo podjetje priskoči na pomoč.

Predavatelj: Sašo Kastelic, Degriz d.o.o.

Termin: 15:00 – 15:45 (21.1.2011)

Prostor: Predavalnica 1

 

Svet brez meja – podjetništvo in Silicijeva dolina

Kako lahko slovenski podjetniki pridejo v stik s Silicijevo dolino? Poleg predstavitve projekta Brezmejnik s pomočjo katerega je v Silicijevo dolino potovalo že kar nekaj slovenskih start:upov, bo Kristjan Pečanac z vami delil tudi svoje bogate podjetniške izkušnje, ki si jih je med drugim nabral v času bivanja na zahodni obali.

Predavatelj: Kristjan Pečanac, Zavod Hekovnik

Termin: 14:00 – 14:45 (21.1.2011)

Prostor: Predavalnica 3

 

Več informacij in obvezne prijave >>Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

DeeJayTime Back in Time ft. Colonia

Podarjamo 3x1 vstopnico za DeeJayTime Back in Time ft. Colonia! Izpolni obrazec in v prostor za odgovor nalepi povezavo do svoje najljubše Colonia pesmi.


Spremeni besedo.