Kako si?

Dan duševnega zdravja 2008 -pri doseganju in vzdrževanju samospoštovanja, sreče, zadovoljstva in dobrega počutja si vsakdo izmed nas lahko pomaga tudi sam!

Kako?

Odgovori na to pomembno vprašanje te čakajo v tednu, namenjenemu duševnemu zdravju mladih, posebej študentov, ki ga od 6.10.2008 do 10.10.2008 v prostorih Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani organizira Društvo študentov psihologije Slovenije.

Torek, 7.10. ob 18h – predavanje o samomorilnosti
Predavala bo prof. dr. Martina Tomori, dr.med.spec. nevropsihiater, v predavalnici 18 na Filozofski fakulteti UL.

Sreda, 8.10. ob 18h – predavanje »Motnje hranjenja kot izziv«
Predavala bo Andreja Švab Modrin, univ.dipl. psih., specializantka gestalt psihoterapije in predsednica Društva MUZA, v predavalnici 34 na Filozofski fakulteti UL.

Četrtek, 9.10. ob 18h – predavanje »Različne izgube in čustveni odgovori nanje«
Predavala bo prof. dr. Onja Tekavčič Grad, klin. psih., psihoterapevtka in predsednica Slovenskega združenja za preprečevanje samomora, v predavalnici 34 na Filozofski fakulteti UL.

Četrtek, 9.10. ob 20:30 – improvizacijska predstava v KUD-u France Prešeren
Nastopila bo ekipa Impro lige. Vstop je prost, vendar je potrebno pred predstavo dvigniti vstopnice, kar lahko storite v KUD-u na dan predstave, od 17. ure naprej.

Petek, 10.10. ob 13h – okrogla miza »Sodelovanje različnih strok pri skrbi za duševno zdravje mladih«
Gostje okrogle mize bodo Sanja Temnik, univ. dipl. psih, dr. Saška Roškar, univ. dipl. psih., Damjana Šenk, univ, dipl. psih., Darja Kürner, prof. športne vzgoje in drugi. Okrogla miza bo na mednarodni dan duševnega zdravja potekala v predavalnici 030 na Filozofski fakulteti UL.

Spletna stran: www.dsps.si/kakosi

Na spletni strani boš našel/našla prispevke o tem kako telesna vadba, zavedanje čustev, kulturna identiteta in ostalo vpliva na duševno zdravje, iskalnik po številnih institucijah, zavodih in tudi zasebnih ponudnikih, ki ti lahko pomagajo pri skrbi za duševno zdravje in še mnogo zanimivega.

Za tvoja vprašanja so dosegljivi na: info.dsps@gmail.com. Udeležba na vseh aktivnostih je brezplačna, še enkrat pa opozarjamo, da je potrebno za improvizacijsko predstavo pred dogodkom dvigniti karte.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.