kako narediti kazalo v wordu

Koliko časa vam vzame izdelava kazala v Wordu?

Pozdravljeni!

Torej, na faksih moramo narediti kup seminarskih nalog in čisto vse zahtevajo, da naredimo na začetku kazalo vsebine…
To je v Wordu lahko precej enostavno opravilo, lahko pa z njim izgubite ure in ure časa in je “zabavno” za celo družino.

Pomembno je, da si izberete sistem. Na začetku se morate odločiti kako boste označevali naslove in koliko vrst naslovov boste imeli. Vodič kaže samo osnovno izgradnjo kazala, ker pa kazala jemljejo snov iz “pravih” naslovov, je pomembno kako so oblikovana in kaj v njih piše. Kako izgledajo pa do neke mere lahko tudi ukazujete iz pogovornega okna.

Zaenkrat naj bo to dovolj, poglejte si video in se naučite te preproste izdelave:

Kazalo v Wordu

Za nadaljno pomoč in komentarje sem vam seveda na voljo! Veselo pisanje

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.