kako narediti kazalo v wordu

Koliko časa vam vzame izdelava kazala v Wordu?

Pozdravljeni!

Torej, na faksih moramo narediti kup seminarskih nalog in čisto vse zahtevajo, da naredimo na začetku kazalo vsebine…
To je v Wordu lahko precej enostavno opravilo, lahko pa z njim izgubite ure in ure časa in je “zabavno” za celo družino.

Pomembno je, da si izberete sistem. Na začetku se morate odločiti kako boste označevali naslove in koliko vrst naslovov boste imeli. Vodič kaže samo osnovno izgradnjo kazala, ker pa kazala jemljejo snov iz “pravih” naslovov, je pomembno kako so oblikovana in kaj v njih piše. Kako izgledajo pa do neke mere lahko tudi ukazujete iz pogovornega okna.

Zaenkrat naj bo to dovolj, poglejte si video in se naučite te preproste izdelave:

Kazalo v Wordu

Za nadaljno pomoč in komentarje sem vam seveda na voljo! Veselo pisanje

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.