Kakijeva pena

Osvežilna poslastica za tople dni

KAKIJEVA PENA:

Čas priprave: 10 minut

Sestavine:

1 zrel kaki,
žlico in pol sladkorja,
2 beljaka,
vanilij ali limonin sladkor.

Priprava:

Zrel kaki izdolbemo z žlico in damo v mikser. Iz dveh beljakov naredimo zelo kompakten sneg. Med delanjem pa umešamo v beljake žlico in pol sladkorja in po želji in okusu še vanilij sladkor ali pa limonin sladkor. Ko je sneg narejen začnemo vmešavati zmiksan kaki. Mešamo toliko časa (električne metlice) da se speni. Narejeno sladico zlijemo v stekleno skledico ali kozarec na peclju in jo okrasimo s kolobarčkom zrelega kakija.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.