Kaj pa zdaj?

Ko se vse lepo enkrat konča

Hja, kaj naj vam še lepega povem? Prigod in nezgod je bilo polno, vendar imam občutek, da nekako skozi besede ni možno opisati vseh podrobnosti. Upam, da ste se ob moji kolumni nasmejali in da je komu pomagalo razumeti, kako izgleda Erasmus študij – pa čeprav ga vsak posameznik doživlja drugače. Morda pa se je kdo od vas na podlagi te kolumne lažje odločil (za ali proti).

Ne pozabite pa  – ko končate z vašim Erasmusom, da je vedno tudi na koncu potrebno urediti papirje. Dobiti morate vsa potrdila o opravljenih obveznostih, oddati poročilo za preostanek štipendije in še marsikaj.

 
Naj bolj pomembno pa je, da poskušajte doživeti čim več. Izkoristite čas študija in vse kar vam to omogoča, kajti kasneje morda ne bo prepozno, bo pa malo težje.

Jaz res nimam več idej kaj naj vam lepega povem, obljubim pa da se naslednji ponedeljek vidimo z novo kolumno…..

Tanja

 
P.S: Aja pa ko boste odhajali domov boste verjetno imeli več prtljage kot ste jo imeli, ko ste začeli z vašo pustolovščino. Zato naredite tako kot sem jaz. Organizirajte sindikalni izlet v vaši službi v kraj kjer študirate, potem pa vse skupaj naložite na avtobus in se pustite pripeljati domov v velikem stilu.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.