Kaj pa zdaj?

Ko se vse lepo enkrat konča

Hja, kaj naj vam še lepega povem? Prigod in nezgod je bilo polno, vendar imam občutek, da nekako skozi besede ni možno opisati vseh podrobnosti. Upam, da ste se ob moji kolumni nasmejali in da je komu pomagalo razumeti, kako izgleda Erasmus študij – pa čeprav ga vsak posameznik doživlja drugače. Morda pa se je kdo od vas na podlagi te kolumne lažje odločil (za ali proti).

Ne pozabite pa  – ko končate z vašim Erasmusom, da je vedno tudi na koncu potrebno urediti papirje. Dobiti morate vsa potrdila o opravljenih obveznostih, oddati poročilo za preostanek štipendije in še marsikaj.

 
Naj bolj pomembno pa je, da poskušajte doživeti čim več. Izkoristite čas študija in vse kar vam to omogoča, kajti kasneje morda ne bo prepozno, bo pa malo težje.

Jaz res nimam več idej kaj naj vam lepega povem, obljubim pa da se naslednji ponedeljek vidimo z novo kolumno…..

Tanja

 
P.S: Aja pa ko boste odhajali domov boste verjetno imeli več prtljage kot ste jo imeli, ko ste začeli z vašo pustolovščino. Zato naredite tako kot sem jaz. Organizirajte sindikalni izlet v vaši službi v kraj kjer študirate, potem pa vse skupaj naložite na avtobus in se pustite pripeljati domov v velikem stilu.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.