Kaj pa zdaj?

Ko se vse lepo enkrat konča

Hja, kaj naj vam še lepega povem? Prigod in nezgod je bilo polno, vendar imam občutek, da nekako skozi besede ni možno opisati vseh podrobnosti. Upam, da ste se ob moji kolumni nasmejali in da je komu pomagalo razumeti, kako izgleda Erasmus študij – pa čeprav ga vsak posameznik doživlja drugače. Morda pa se je kdo od vas na podlagi te kolumne lažje odločil (za ali proti).

Ne pozabite pa  – ko končate z vašim Erasmusom, da je vedno tudi na koncu potrebno urediti papirje. Dobiti morate vsa potrdila o opravljenih obveznostih, oddati poročilo za preostanek štipendije in še marsikaj.

 
Naj bolj pomembno pa je, da poskušajte doživeti čim več. Izkoristite čas študija in vse kar vam to omogoča, kajti kasneje morda ne bo prepozno, bo pa malo težje.

Jaz res nimam več idej kaj naj vam lepega povem, obljubim pa da se naslednji ponedeljek vidimo z novo kolumno…..

Tanja

 
P.S: Aja pa ko boste odhajali domov boste verjetno imeli več prtljage kot ste jo imeli, ko ste začeli z vašo pustolovščino. Zato naredite tako kot sem jaz. Organizirajte sindikalni izlet v vaši službi v kraj kjer študirate, potem pa vse skupaj naložite na avtobus in se pustite pripeljati domov v velikem stilu.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.