Kaj je AIESEC?

Si želiš pridobiti izkušnje in se naučiti projektnega managementa? Te zanima sodelovanje z največjimi imeni slovenske podjetniške sfere?

Če ste na vsa vprašanja pritrdili vas vabimo, da se udeležite informativnega sestanka:

09. oktobra 2008 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, v Modri dvorani ob 19h.

Kaj AIESEC sploh je?

AIESEC je največja študentska organizacija na svetu, prisotna v več kot 100 državah.
Na kratko bi AIESEC lahko opisali kot platformo- »igrišče«, ki omogoča mladim odkrivati in nato razvijati svoje vodstvene sposobnosti, s katerimi bi kasneje lahko pozitivno vplivali na družbo in njen razvoj. Tako lahko z delom v AIESEC-u pridobiš praktične izkušnje iz organizacije, marketinga in dandanes nadvse pomembnega timskega dela. AIESEC ti omogoča, da se že v svojih študentskih letih spoznaš s poslovnim svetom in njegovim bontonom. Še več AIESEC ti ponuja dejansko delo na projektih. Trenutno sta v teku dva večja projekta – podjetništvo, ter kulturno povezovanje. Skozi implementacijo le teh si gradiš mrežo poznanstev iz Slovenije ter prav tako iz tujine. AIESEC ti prav tako omogoča izobraževanja na nacionalnih in mednarodnih seminarjih po celem svetu, kjer pa hkrati lahko  izboljšaš tudi svoje znanje tujih jezikov.

Trenutno pa v AIESEC-u poteka tako imenovana »rekrutacija« ali nabor novih članov. V svoje vrste želimo pridobiti nove ambiciozne, znanja željne študente, ki bi v našo organizacijo prinesli nov veter svežih idej.

Upam, da se vidimo!
Pa ne pozabi: uspeh v tvojem življenju, je odvisen samo od tebe, začni s prvimi koraki v ta svet že v študentskih letih.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.