Kaj boste počeli ta vikend ?

Mi vam svetujemo da greste v kino. Imajo klimatizirane dvorane, kjer vam zaradi vročine sigurno ne bo vroče… Kaj boste delali na zadnjih sedežih pa ni naša skrb:)

Pripravite se! Prihaja poletje v znamenju filmskih uspešnic. Če boste želeli videti vse, boste to poletje vsekakor veliko preživeli v Koloseju, kjer pa bodo za vse obiskovalce prav dobro poskrbeli.

Vsi ljubitelji fantazijskih trilerjev si bodo lahko prihodnji teden (17. maja) ogledali s tremi oskarji nagrajeni film Guillerma del Tora Favnov Labirint. 23. maja sledijo težko pričakovani Pirati s Karibov 3: Na robu sveta. 2. del te filmske uspešnice si je v lanskem letu v Koloseju ogledalo rekordno število gledalcev (105.736). Film si boste lahko s posebnimi učinki ogledali tudi v dvorani XpanD v zabaviščnem centru Arena Vodafone live! in Koloseju v Mariboru.

Ljubitelji animiranih filmov bodo prišli na svoj račun 7. junija, ko v naše kinematografe prihaja Shrek Tretji. Mladoporočenca Shrek in princesa Fiona bosta imela tokrat težave z iskanjem prestolonaslednika Arturja, vsekakor pa bosta na pomoč priskočila tudi Osliček in Obuti maček. Film si bo možno ogledati tako v sinhronizirani različici kot tudi s podnapisi. 21. junija nas bo obiskalo tudi Oceanovih 13 s pestro in izvrstno igralsko zasedbo.

Poleg zgoraj naštetih filmskih uspešnic v naša kina prihaja tudi mnogo drugih filmov; ljubitelji trilerjev si bodo lahko ogledali film producentov Teksaškega pokola z motorko in Amityville: Hiša groze, Avtoštopar. Sledi film Zodiak, posnet po resničnih dogodkih o enem največjih nerešenih primerov o serijskem morilcu v ZDA, zloglasni Hannibal Rising, v katerem bomo spoznali razloge, ki so ustvarili množičnega morilca Hannibala, ter triler Disturbia.

Vsekakor ne bo manjkalo tudi akcije; poleg Oceanovih 13 si bomo lahko ogledali kitajski film Prekletstvo zlate rože ter Vroča kifeljca.

  • Kolosej v Ljubljani praznuje že svoj 6. rojstni dan! Z odprtjem Koloseja 17. maja 2001 je Slovenija zakorakala v novo obdobje kino prikazovanja in ta dogodek je vsekakor vreden praznovanja, ki bo trajalo kar 6 dni, in sicer od srede, 16. maja do ponedeljka, 21. maja. V tem obdobju si boste lahko filme v Ljubljanskem Koloseju ogledali 10% ceneje, popust pa velja tudi za storitve v zabaviščnem centru Arena Vodafone live!.
  • Igralni salon Casino Rio je 19. aprila tudi uradno odprl svoja vrata! Obiskovalce so na uradni otvoritvi navduševale atraktivne brazilske plesalke, cocktaili in odlično vzdušje. Vse iger na srečo željne obiskovalce pričakujemo 24 ur na dan v zabaviščnem centru Arena Vodafone live!.
  • Prihaja še zadnje odločilno dejanje v nogometu – finale UEFA Lige prvakov. Napeto tekmo med Milanom in Liverpoolom si boste lahko ogledali tudi na velikem platnu v Areni Vodafone live! v sredo, 23. maja. Tudi tokrat si lahko svoj sedež zagotovite od 19.30 dalje. Vabljeni!

Takšnega poletja v Koloseju še ni bilo, zato vas vabimo, da se pridružite.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.