Jutri zadnji boji za torbice!

Jutri, 6.3., imate uporabnice Študentarije še zadnjo priložnost za obisk trgovine Extra na Miklošičevi 36, kjer lahko izpolnite kupon za nagradno igro.

Naša nagradna igra za Dan žena se bliža koncu – jutri lahko do zvečer še obiščete trgovino Extra na Miklošičevi 36< ter na blagajni zahtevate kupon za nagradno igro Študentarije. Na kuponu rešite odgovor na nagradno vprašanje "Kakšne barve je logotip blagovne znamke Poodlebag?" in pripišete svoje uporabniško ime in email, s katerim ste prijavljene na portalu Študentarija.
Jutri zvečer po zaprtju trgovine se bodo zbrali vsi izpolnjeni kuponi, žrebanje pa bo potekalo predvidoma v soboto 7.3. Nagrajenke bodo o nagradah obveščene seveda za Dan žena preko navedenih email naslovov, žrebanje med vsemi oddanimi kuponi pa bo potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, nadzorovano pa bo s strani dveh članov komisije.
Jutri do večernih ur imate tako še zadnjo možnost, da se sprehodite do centra Ljubljane in sodelujete v boju za eno od naslednjih privlačnih nagrad:

1. nagrada 2. nagrada 3. nagrada
Torbica Friday Bronze                             Torbica Saturday Leo                       Denarnica Bronze

Tolažilne nagrade pa bo prejelo 24 uporabnic, ki bodo sodelovale v nagradni igri in ki ne bodo osvojile nobene od nagrad. Njim bomo podelili 10% popust na vse izdelke Poodlebag v trgovini Extra Fashion.

Izkoristite torej priložnost za lepo darilo, ki vam lahko polepša letošnji praznik vseh žensk!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.