Jutri zadnji boji za torbice!

Jutri, 6.3., imate uporabnice Študentarije še zadnjo priložnost za obisk trgovine Extra na Miklošičevi 36, kjer lahko izpolnite kupon za nagradno igro.

Naša nagradna igra za Dan žena se bliža koncu – jutri lahko do zvečer še obiščete trgovino Extra na Miklošičevi 36< ter na blagajni zahtevate kupon za nagradno igro Študentarije. Na kuponu rešite odgovor na nagradno vprašanje "Kakšne barve je logotip blagovne znamke Poodlebag?" in pripišete svoje uporabniško ime in email, s katerim ste prijavljene na portalu Študentarija.
Jutri zvečer po zaprtju trgovine se bodo zbrali vsi izpolnjeni kuponi, žrebanje pa bo potekalo predvidoma v soboto 7.3. Nagrajenke bodo o nagradah obveščene seveda za Dan žena preko navedenih email naslovov, žrebanje med vsemi oddanimi kuponi pa bo potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, nadzorovano pa bo s strani dveh članov komisije.
Jutri do večernih ur imate tako še zadnjo možnost, da se sprehodite do centra Ljubljane in sodelujete v boju za eno od naslednjih privlačnih nagrad:

1. nagrada 2. nagrada 3. nagrada
Torbica Friday Bronze                             Torbica Saturday Leo                       Denarnica Bronze

Tolažilne nagrade pa bo prejelo 24 uporabnic, ki bodo sodelovale v nagradni igri in ki ne bodo osvojile nobene od nagrad. Njim bomo podelili 10% popust na vse izdelke Poodlebag v trgovini Extra Fashion.

Izkoristite torej priložnost za lepo darilo, ki vam lahko polepša letošnji praznik vseh žensk!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.