Joe Satriani v Hali Tivoli

Joe Satriani! Kaj omeniti ob imenu legendarnega kitarskega virutoza? Človek je res iz drugega sveta. S takšno lahkoto kot ta mož igra kitaro,te prefinjene melodične strukture,da dobiš občutek lebdenja in letenja v vesolju in si zaželiš,da potovanja po vesolju nikdar ne bi bilo konec. Tega ne zna nihče drug.

In ta Alien nas je prišel obiskat v malo halo Tivoli,ter ponudil več kot dve uri užitka in naslade ob igranju in preigravanju komadov; Ice9, Flaying in a Blue Dream, War, Always With Me,Always With You..Vsega skupaj je odigral enaindvajset komadov,med njimi tudi komade Light Years Away, Premonition, Dream Song iz najnovejše plošče »Black Swans and Wormhole Wizards«, ki je izšla 5.10.2010.

Satriani je prikazal vse možne načine igranja kitare,med drugimi je igral tudi z zobmi,kot njegov idol Jimmy Hendrix, ter požel ovacije 2000 glave množice, ki je vsak konec komada pozdravila z močnim aplavzom. Tudi odrska scena,lightshow in ozvočenje so bila na vrhunski ravni. Najbolj zanimive pa so bile projekcije v ozadju, ki so bile predvsem kozmične, tako kot Satrianievo igranje kitare.

Navdušena množica se je resno ogrela šele proti koncu koncerta in zahtevala dodatek, ter ga tudi dobila. Satriani nam je postregel še z dvema komadoma Crowd Chant in Sumer Song. Nato se je z ostalimi člani njegove zasedbe priklonil množici, ter nas prepustil deževni novemberski noči.

 
Napisal: Borut ®igonKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.