Joe Satriani v Hali Tivoli

Joe Satriani! Kaj omeniti ob imenu legendarnega kitarskega virutoza? Človek je res iz drugega sveta. S takšno lahkoto kot ta mož igra kitaro,te prefinjene melodične strukture,da dobiš občutek lebdenja in letenja v vesolju in si zaželiš,da potovanja po vesolju nikdar ne bi bilo konec. Tega ne zna nihče drug.

In ta Alien nas je prišel obiskat v malo halo Tivoli,ter ponudil več kot dve uri užitka in naslade ob igranju in preigravanju komadov; Ice9, Flaying in a Blue Dream, War, Always With Me,Always With You..Vsega skupaj je odigral enaindvajset komadov,med njimi tudi komade Light Years Away, Premonition, Dream Song iz najnovejše plošče »Black Swans and Wormhole Wizards«, ki je izšla 5.10.2010.

Satriani je prikazal vse možne načine igranja kitare,med drugimi je igral tudi z zobmi,kot njegov idol Jimmy Hendrix, ter požel ovacije 2000 glave množice, ki je vsak konec komada pozdravila z močnim aplavzom. Tudi odrska scena,lightshow in ozvočenje so bila na vrhunski ravni. Najbolj zanimive pa so bile projekcije v ozadju, ki so bile predvsem kozmične, tako kot Satrianievo igranje kitare.

Navdušena množica se je resno ogrela šele proti koncu koncerta in zahtevala dodatek, ter ga tudi dobila. Satriani nam je postregel še z dvema komadoma Crowd Chant in Sumer Song. Nato se je z ostalimi člani njegove zasedbe priklonil množici, ter nas prepustil deževni novemberski noči.

 
Napisal: Borut ®igonKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.