Jesen trka na vrata in prinaša novosti!

Radi bi te obvestili o uskladitvi bruto urne postavke: v Ur.l. št. 55/2016 je bila objavljena ODREDBA o uskladitvi najnižje urne postavke za opravljeno uro začasnih in občasnih del, ki spreminja dosedanjo najnižjo urno postavko iz 4,50 EUR na 4,53 EUR.

Nova bruto urna postavka velja za delo, opravljeno od 1. 9. 2016 dalje.

Novo šolsko leto pomeni priložnost za podaljševanje statusa. Če kdaj, je sedaj to res enostavno – pošlji ga po elektronski pošti. Stori to nemudoma, da se izogneš gneči in boš lahko nemoteno pregledoval ponudbo prostih del, poenostavljeno naročal napotnice, spremljal zaslužke ter izkoristil številne ugodnosti.

Za podaljšanje statusa potrebujemo:

  • potrdilo o šolanju 2016/17 ali
  • potrjeno študentsko/ dijaško izkaznico za šolsko leto 2016/17

Novo!!!

Zate smo posodobili spletno stran www.ss-mb.si in jo poenostavili za prijetnejšo uporabniško izkušnjo.

Čim prej se aktiviraj v Aktivno bazo iskalcev zaposlitve, da boš lahko dnevno obveščen o prostih delih, ki ustrezajo tvojemu povpraševanju.

Prednosti KLIKSERVISA, spletne poslovalnice ŠS Maribor

Če se še nisi, se takoj vpiši v elektronsko poslovalnico Klikservis, kjer lahko 24 ur na dan, 7 dni v tednu, s klikom pridobiš sledeče podatke:

  • podrobnosti o izbranem prostem delu (naziv podjetja, kontaktni podatki, lokacija dela…),
  • izpis zaslužkov,
  • naročiš napotnico na daljavo,
  • izpišeš izkušnje zadnjih 10-ih let,
  • pridobiš podatke o dohodnini,
  • spoznavaš in izkoristiš različne ugodnosti.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Severina in Nina Pušlar

Podarjamo 2 vstopnici za veliki in zdaj že skoraj tradicionalni koncert Severine v Portorožu! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi:"Katera pesem Nine Pušlar je bila lani največkrat predvajana pesem na radijih?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Sladica Summertime 17

Podarjamo 2 vstopnici za Sladica Summertime 17, ki se bo odvijal 23.6. v Sputniku! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Za kateri koncert bodo na Sladici podelili 2 vstopnici?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fresh Island 2017

Podarjamo 2 vstopnici za zaključek Fresh Island festivala na Pagu, na katerem bosta nastopila Rae Sremmurd in Sean Paul. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje: "Kateri DJ, znan tudi iz serije Princ iz Bel Aira, bo nastopil na Fresh Islandu?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam 2017

Podarjamo 2x1 vstopnico za Overjam 2017! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Katerega leta se je odvijal prvi Overjam festival?"


Spremeni besedo.