Jesen trka na vrata in prinaša novosti!

Radi bi te obvestili o uskladitvi bruto urne postavke: v Ur.l. št. 55/2016 je bila objavljena ODREDBA o uskladitvi najnižje urne postavke za opravljeno uro začasnih in občasnih del, ki spreminja dosedanjo najnižjo urno postavko iz 4,50 EUR na 4,53 EUR.

Nova bruto urna postavka velja za delo, opravljeno od 1. 9. 2016 dalje.

Novo šolsko leto pomeni priložnost za podaljševanje statusa. Če kdaj, je sedaj to res enostavno – pošlji ga po elektronski pošti. Stori to nemudoma, da se izogneš gneči in boš lahko nemoteno pregledoval ponudbo prostih del, poenostavljeno naročal napotnice, spremljal zaslužke ter izkoristil številne ugodnosti.

Za podaljšanje statusa potrebujemo:

  • potrdilo o šolanju 2016/17 ali
  • potrjeno študentsko/ dijaško izkaznico za šolsko leto 2016/17

Novo!!!

Zate smo posodobili spletno stran www.ss-mb.si in jo poenostavili za prijetnejšo uporabniško izkušnjo.

Čim prej se aktiviraj v Aktivno bazo iskalcev zaposlitve, da boš lahko dnevno obveščen o prostih delih, ki ustrezajo tvojemu povpraševanju.

Prednosti KLIKSERVISA, spletne poslovalnice ŠS Maribor

Če se še nisi, se takoj vpiši v elektronsko poslovalnico Klikservis, kjer lahko 24 ur na dan, 7 dni v tednu, s klikom pridobiš sledeče podatke:

  • podrobnosti o izbranem prostem delu (naziv podjetja, kontaktni podatki, lokacija dela…),
  • izpis zaslužkov,
  • naročiš napotnico na daljavo,
  • izpišeš izkušnje zadnjih 10-ih let,
  • pridobiš podatke o dohodnini,
  • spoznavaš in izkoristiš različne ugodnosti.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.