Javni razpis štipendij za študij slovenskih državljanov v tujini

Sklad za razvoj kadrov in štipendije je objavil javni razpis štipendij za študij slovenskih državljanov v tujini za leto 2012.

Predmet javnega razpisa je štipendiranje slovenskih državljanov za študij na tujih izobraževalnih ustanovah za posamezno raven izobraževanja in pridobitev javno veljavnega spričevala in sicer za dodiplomski ali podiplomski študij na področju naravoslovja, tehnike ali medicine in za podiplomski študij na področju družboslovja ali humanistike. Štipendija se podeli za šolnino in za življenjske stroške.

Štipendija za šolnino je v višini 100% letne šolnine, ampak za posamezno študijsko leto ne več kot 19.000 evrov za študente naravoslovja, tehnike ali medicine in ne več kot 10.000 evrov za študente družboslovja ali humanistike. Štipendija za življenjske stroške se podeli v višini 6.000 evrov, 9.000 evrov ali 12.000 evrov za posamezno leto študija, odvisno od kraja ali države izobraževanja.

Več informacij najdete na njihovi spletni strani.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.