Javni razpis štipendij za študij slovenskih državljanov v tujini

Sklad za razvoj kadrov in štipendije je objavil javni razpis štipendij za študij slovenskih državljanov v tujini za leto 2012.

Predmet javnega razpisa je štipendiranje slovenskih državljanov za študij na tujih izobraževalnih ustanovah za posamezno raven izobraževanja in pridobitev javno veljavnega spričevala in sicer za dodiplomski ali podiplomski študij na področju naravoslovja, tehnike ali medicine in za podiplomski študij na področju družboslovja ali humanistike. Štipendija se podeli za šolnino in za življenjske stroške.

Štipendija za šolnino je v višini 100% letne šolnine, ampak za posamezno študijsko leto ne več kot 19.000 evrov za študente naravoslovja, tehnike ali medicine in ne več kot 10.000 evrov za študente družboslovja ali humanistike. Štipendija za življenjske stroške se podeli v višini 6.000 evrov, 9.000 evrov ali 12.000 evrov za posamezno leto študija, odvisno od kraja ali države izobraževanja.

Več informacij najdete na njihovi spletni strani.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.