Janković na pohodu

Novi župan Ljubljane g. Zoran Jankovič je zagotovil razvoj športne infrastrukture v Ljubljani, ter obljubil da bo promoviral in vzpodbujal dosežke ljubljanskega športa.

Novi župan Zoran Janković je v pogovoru za športni časnik Ekipa še enkrat obljubil, da bo Ljubljana dobila nov nogometni stadion do leta 2008 v Stožicah. V prvem polletju 2007 bodo izdelani idejni projekti, nato pa se bosta uskladila delo komisije za šport in urbanizem. Župan Jankovič ne vidi nobenih težav pri postavitvi novega štadiona, saj je zemljišče na voljo. Štadion naj bi imel kapaciteto za dobrih 15.000 ljudi z dobrimi možnostmi dostopa in parkiranja. Obdržali pa naj bi tudi stari štadion za Bežigradom. Za vlaganje v šport se zavzema predvsem zaradi mladih, saj bi jih rad na ta način obvaroval ulice. V Ljubljani bi rad videl nogometni klub, ki bi nastopal v Ligi prvakov, rokometne državne prvake ter tudi zaključni turnir košarkarske Evrolige. Poleg tega pa si želi tudi vrnitev Srečka Katanca na klop slovenske nogometne reprezentance.

Zoran Jankovič je v velikem slogu začel županovanje prestolnici. Vprašanja se porajajo, če mu bo dejansko uspelo izpeljati vse projekte ali pa bodo Ljubljančani zopet ostali samo pri županskih obljubah.

 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.