Janković na pohodu

Novi župan Ljubljane g. Zoran Jankovič je zagotovil razvoj športne infrastrukture v Ljubljani, ter obljubil da bo promoviral in vzpodbujal dosežke ljubljanskega športa.

Novi župan Zoran Janković je v pogovoru za športni časnik Ekipa še enkrat obljubil, da bo Ljubljana dobila nov nogometni stadion do leta 2008 v Stožicah. V prvem polletju 2007 bodo izdelani idejni projekti, nato pa se bosta uskladila delo komisije za šport in urbanizem. Župan Jankovič ne vidi nobenih težav pri postavitvi novega štadiona, saj je zemljišče na voljo. Štadion naj bi imel kapaciteto za dobrih 15.000 ljudi z dobrimi možnostmi dostopa in parkiranja. Obdržali pa naj bi tudi stari štadion za Bežigradom. Za vlaganje v šport se zavzema predvsem zaradi mladih, saj bi jih rad na ta način obvaroval ulice. V Ljubljani bi rad videl nogometni klub, ki bi nastopal v Ligi prvakov, rokometne državne prvake ter tudi zaključni turnir košarkarske Evrolige. Poleg tega pa si želi tudi vrnitev Srečka Katanca na klop slovenske nogometne reprezentance.

Zoran Jankovič je v velikem slogu začel županovanje prestolnici. Vprašanja se porajajo, če mu bo dejansko uspelo izpeljati vse projekte ali pa bodo Ljubljančani zopet ostali samo pri županskih obljubah.

 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.