Janković na pohodu

Novi župan Ljubljane g. Zoran Jankovič je zagotovil razvoj športne infrastrukture v Ljubljani, ter obljubil da bo promoviral in vzpodbujal dosežke ljubljanskega športa.

Novi župan Zoran Janković je v pogovoru za športni časnik Ekipa še enkrat obljubil, da bo Ljubljana dobila nov nogometni stadion do leta 2008 v Stožicah. V prvem polletju 2007 bodo izdelani idejni projekti, nato pa se bosta uskladila delo komisije za šport in urbanizem. Župan Jankovič ne vidi nobenih težav pri postavitvi novega štadiona, saj je zemljišče na voljo. Štadion naj bi imel kapaciteto za dobrih 15.000 ljudi z dobrimi možnostmi dostopa in parkiranja. Obdržali pa naj bi tudi stari štadion za Bežigradom. Za vlaganje v šport se zavzema predvsem zaradi mladih, saj bi jih rad na ta način obvaroval ulice. V Ljubljani bi rad videl nogometni klub, ki bi nastopal v Ligi prvakov, rokometne državne prvake ter tudi zaključni turnir košarkarske Evrolige. Poleg tega pa si želi tudi vrnitev Srečka Katanca na klop slovenske nogometne reprezentance.

Zoran Jankovič je v velikem slogu začel županovanje prestolnici. Vprašanja se porajajo, če mu bo dejansko uspelo izpeljati vse projekte ali pa bodo Ljubljančani zopet ostali samo pri županskih obljubah.

 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.