Jajčevci v solati

Ni treba dvomiti, da gre za pravo poletno poslastico

Potrebujemo:

2 velika jajčevca
sol
deviško olivno olje
kis
8 velikih strokov česna
2 zvrhani žlici peteršilja
žlica drobnjaka
2 zvrhani žlici bazilike
poper po okusu

Priprava:

Jajčevce operemo, jih narežemo na 1-1,5 cm debele kolute, jih močno posolimo in pustimo stati v cedilu pol ure. Nato dobro popivnamo izločeno tekočino in jajčevce spečemo na rahlo namaščenem namiznem žaru ali ponvi. Zelišča nasekljamo, česen stisnemo in zmešamo z 1,5 dl olivnega olja in 4 žlicami kisa. Rezine jajčevca nalagamo v posodo v plasteh, vsako plast premažemo s polivko in malo popramo. V hladilniku naj stoji vsaj 1 uro. Solata je okusna tudi, če jo pripravimo iz bučk.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.