Izžrebani nagrajenci nagradne igre Bruc0

Bliža se BRUC07 in tudi na Študentariji smo izžrebali dva srečneža, ki se bosta žura na Gospodarskem razstavišču lahko tudi udeležila.

Bliža se noro Brucovanje 2007, ki bo tudi letos potekalo na Gospodarskem razstavišču. Študentarija v sodelovanju z organizatorjem največje tovrstne zabave pri nas podeljuje 2 kompleta po 2 vstopnici, srečna nagrajenca pa sta:

- Lea Š.
- Matic P.

®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri. Srečni dobitniki bodo o prevzemu nagrade pravočasno obveščeni.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.