Izteka se rok za štipendije

Dijaki imajo le še do srede čas za oddajo vlog za republiške štipendije. Študenti imajo za to mesec dni več.

Rok za oddajo vloge za republiške štipendije za dijake, vajence in udeležence izobraževanja odraslih se izteče v sredo. Izteka se tudi rok za tiste, ki so v minulem letu prejemali Zoisovo štipendijo oziroma jih bodo na novo predlagale izobraževalne ustanove.

Prosilci za štipendije vlogo oddajo na obrazcu Vloga za uveljavitev republiške štipendije, ki ga lahko kupijo v vsaki knjigarni ali dobijo na uradu za delo. Poleg tega jo lahko tudi natisnejo s spletne strani zavoda www.ess.gov.si. Tu so na voljo tudi vse dodatne informacije, povezane z uveljavljanjem republiške ali Zoisove štipendije.

Zoisovi štipendisti morajo v razpisnem roku vložiti Vlogo za dodelitev Zoisove štipendije in priložiti ustrezno dokumentacijo. Nove kandidate za Zoisovo štipendijo predlagajo predstojniki izobraževalnih ustanov.Kandidati za republiške in Zoisove štipendije vložijo vlogo za uveljavitev republiške štipendije na uradu za delo Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje, kjer imajo stalno prebivališče ali priporočeno pošljejo na območno službo, pristojno glede na prebivališče kandidata.Še mesec dni časa za vložitev vloge pa imajo študenti. Ti morajo svoje vloge oddati najkasneje do srede, 3. oktobra. Vloge, oddane po tem datumu, bodo na zavodu šteli za zamujene. (24UR/STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.