Izteka se rok za štipendije

Dijaki imajo le še do srede čas za oddajo vlog za republiške štipendije. Študenti imajo za to mesec dni več.

Rok za oddajo vloge za republiške štipendije za dijake, vajence in udeležence izobraževanja odraslih se izteče v sredo. Izteka se tudi rok za tiste, ki so v minulem letu prejemali Zoisovo štipendijo oziroma jih bodo na novo predlagale izobraževalne ustanove.

Prosilci za štipendije vlogo oddajo na obrazcu Vloga za uveljavitev republiške štipendije, ki ga lahko kupijo v vsaki knjigarni ali dobijo na uradu za delo. Poleg tega jo lahko tudi natisnejo s spletne strani zavoda www.ess.gov.si. Tu so na voljo tudi vse dodatne informacije, povezane z uveljavljanjem republiške ali Zoisove štipendije.

Zoisovi štipendisti morajo v razpisnem roku vložiti Vlogo za dodelitev Zoisove štipendije in priložiti ustrezno dokumentacijo. Nove kandidate za Zoisovo štipendijo predlagajo predstojniki izobraževalnih ustanov.Kandidati za republiške in Zoisove štipendije vložijo vlogo za uveljavitev republiške štipendije na uradu za delo Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje, kjer imajo stalno prebivališče ali priporočeno pošljejo na območno službo, pristojno glede na prebivališče kandidata.Še mesec dni časa za vložitev vloge pa imajo študenti. Ti morajo svoje vloge oddati najkasneje do srede, 3. oktobra. Vloge, oddane po tem datumu, bodo na zavodu šteli za zamujene. (24UR/STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.