Izdelava anket na Študentariji

Na Študentariji si lahko brezplačno izdelate ankete za potrebe študija.

Kot ste nekateri že opazili smo pred kratkim na portalu Študentarija omogočili uporabnikom izdelavo brezplačnih anket za potrebe študija. Svojo anketo si lahko izdelate na naslovu https://www.studentarija.net/portal/ankete.php ali če kliknete “Ankete” v glavnem meniju.
Storitev je omogočena za vse registrirane uporabnike in je popolnoma brezplačna. Odgovore na svoje ankete boste tako dobivali s strani naših rednih uporabnikov, hkrati pa boste lahko k sodelovanju preprosto povabili tudi svoje prijatelje preko emailov in Facebooka.
Za razliko od večine ostalih anket na spletu smo naše ankete prilagodili potrebam študentom in je tako možnih nekaj opcij, ki jih sicer niste vajeni:
- rezultati so dostopni ves čas preko portala Študentarija
- v vsakem trenutku si lahko rezultateizvozite v excel za potrebe izdelave grafov
- omogočili smo enostavno povezavo s Facebook profilom, dovolj sta le 2 klika
- k reševanju ankete lahko povabite tudi vse uporabnike foruma Študentarija preko tega topicaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.