Izbor za mobilnik leta 2007

Pri današnjih vsemogočih izborih bi bilo smešno, če ne bi izbrali tudi naj mobilnik. Preberite kako lahko glasujete in osvojite privlačne nagrade.

Na portalu mobile.si že tretjič zapored izbirajo Mobilnik leta. Mišičnjak, atlet, gobezdač, veseljak, fotograf… Kdo bo zmagal? O tem bodo odločali obiskovalci portala na letošnjem izboru za Najboljši mobilnik leta 2007 po izboru obiskovalcev mobile.si.

Število novih mobilnikov je tudi v letošnjem letu precejšnje – med samo tistimi, ki so bili v prodaji v Sloveniji, smo našteli preko 100 modelov. Ker bi bil celoten seznam predolg, so v uredništvu naredili izbor tridesetih modelov.

Skupaj s pokrovitelji so za glasovalce pripravili tudi bogate nagrade. Po koncu glasovanja bodo izžrebali osem srečnežev, ki bodo prejeli eno izmed sledečih nagrad: mobilni telefon Samsung SGH-Z560, BlackBerry 8130 Curve, Nokia 6110 navigator, Sony Ericsson K550i, GPS dlančnik z navigacijo Asus MyPal A696 ter tri modrozobe slušalke, Sony Ericsson HBH-PV705 ter dvakrat Plantronics Explorer 220. Glasovanje poteka do 20. decembra, izžrebanci pa bodo o nagradah obveščeni preko elektronske pošte. Ustvarjalci portala mobile.si vas vabijo, da oddate svoj glas za vašega favorita.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.