Izbira pravega študija za službo v rastočem trgu

Ko gre za vašo prihodnost, izberite pravo! Izberite interdisciplinarni študij prava in managementa nepremičnin na Evropski pravni fakulteti! Pohitite s prijavo, saj je prijavni rok že odprt!

Na podlagi rasti trga nepremičnin narašča tudi potreba po novih strokovnjakih, ki bodo znali uspešno kljubovati tudi najzahtevnejšim nepremičninskim poslom ter strokovno uporabljali pridobljena pravna in nepremičninska znanja. Bodisi se odločate za samostojno podjetniško pot ali prijavljate na privlačen razpis za nepremičninskega strokovnjaka, vam bosta prava izobrazba in uporabno znanje še kako pomagala na poti do uspeha.

Izberite podiplomski magistrski študijski program Pravo in management nepremičnin na Evropski pravni fakulteti v Novi Gorici ali Ljubljani!

Prednosti?

Brezplačen študij za že zaposlene, predavanja v popoldanskem času, izkušen akademski kader, povezava teorije s prakso, e-predavanja (več kot 130 predavanj v video arhivu), obravnava aktualnih družbenih tem, pester izbor obštudijskih dejavnosti … In še in še!

Več na www.evro-pf.si

Prijave: od 3.9. – 14.9.2018Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.