Izbira pravega študija za službo v rastočem trgu

Ko gre za vašo prihodnost, izberite pravo! Izberite interdisciplinarni študij prava in managementa nepremičnin na Evropski pravni fakulteti! Pohitite s prijavo, saj je prijavni rok že odprt!

Na podlagi rasti trga nepremičnin narašča tudi potreba po novih strokovnjakih, ki bodo znali uspešno kljubovati tudi najzahtevnejšim nepremičninskim poslom ter strokovno uporabljali pridobljena pravna in nepremičninska znanja. Bodisi se odločate za samostojno podjetniško pot ali prijavljate na privlačen razpis za nepremičninskega strokovnjaka, vam bosta prava izobrazba in uporabno znanje še kako pomagala na poti do uspeha.

Izberite podiplomski magistrski študijski program Pravo in management nepremičnin na Evropski pravni fakulteti v Novi Gorici ali Ljubljani!

Prednosti?

Brezplačen študij za že zaposlene, predavanja v popoldanskem času, izkušen akademski kader, povezava teorije s prakso, e-predavanja (več kot 130 predavanj v video arhivu), obravnava aktualnih družbenih tem, pester izbor obštudijskih dejavnosti … In še in še!

Več na www.evro-pf.si

Prijave: od 3.9. – 14.9.2018Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.