IV. Medfakultetno impro prvenstvo

V četrtek 12. marca in nedeljo 15. marca bo v KUD-u potekalo že četrto medfakultetno impro prvenstvo.

Ekonomska ima najboljšo igralko namiznega tenisa, elektro najboljšega jadralca. Fakulteta za upravo ima najboljše košarkarje, pedagoška najobilnejša kosila. FDV ima najlepša dekleta, AGRFT-jevci ga največ nesejo, FKKT-jevci plačajo najvišjo zavarovalnino, FRI-jevci bodo najlažje dobili službo. Strojniki so najboljši v nogometu, farmacevtke v krosu, študij traja najdlje na medicinski, pravniki so pa itak razred zase. Pa naj še kdo reče, da je rivalstvo med fakultetami le mit…zakaj ga ne bi podpihovali tudi mi?

Impro liga, vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji, tako iz razlogov sprostitve grebatorskega energije v marcu 2009 prireja že IV. Medfakultetno prvenstvo v gledališki improvizaciji.

Devet ekip fakultet Univerze v Ljubljani bo v okviru Festivala študentske kulture razkazovalo svojo razkošno talentiranost v igri hitrih reakcij, spontanih vzgibov in bujne domišljije. Vse bo seveda zaigrano po predlogih občinstva in pod budnim očesom navijačev. Brez prask in modric, a zato nič manj napeto.

Tekmovanje bo potekalo v dvorani Kulturno umetniškega društva France Prešeren.

Prost vstop na vse predstave, ki ga omogoča ŠOU v Ljubljani bo možen le s predhodnjim dvigom brezplačnih vstopnic, ki bodo na voljo na info točki Kuda France Prešeren uro pred prvo predstavo večera in pri nekaterih študentskih organizacijah posameznih fakultet. Število gledišč je omejeno!

ČETRTEK, 12. MARCA 2009, PREDTEKMOVANJA:

ob 18.00: Filozofska fakulteta vs. FRI vs. Stavbarji (FA, FGG, Lesarska šola Maribor)
ob 20.00: Fakulteta za šport vs. Pravna fakulteta vs. Naravoslovci (FKKT, FMF, BF)
ob 21.30: AGRFT vs. Medicinska fakulteta vs. FDV

NEDELJA, 15. MARCA 2009:

ob 19.00: tekma za 4., 5. in 6. mesto
ob 21.00: finaleKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.