Iščemo nove sodelavce!

V tem mesecu bomo povečali našo ekipo, zato iščemo nove fotografe in novinarje, ki so pripravljeni sodelovati z nami! Brez skrbi, za svoje delo boste seveda dobili veliko ugodnosti.

Pogoji za pristop k naši fotografski ekipi so “strogi” – imeti moraš svoj zrcalno-refleksni fotoaparat in imeti moraš veselje do obiskovanja različnih dogodkov (klubskih dogodkov, partyjev, koncertov in festivalov). Biti moraš angažiran in odgovoren ter pripravljen sprejemati nove izzive.

Ker živimo v kapitalizmu se boste seveda vprašali kaj točno imate vi od tega. Brez skrbi – za nas že zdaj fotografira okoli 20 mladih fotografov in verjemite, da imajo razlog za to (konec koncev jih boste lahko to tudi vprašali). Da pa ne izdamo vseh ugodnosti že sedaj, vas vabim, da se prijavite na email manja@studentarija.net s pripisom “za delo fotografa” in navedete svoje kontakte ter po možnosti nekaj referenc oziroma fotografij (v kolikor imate že kakšne izkušnje s fotografiranjem dogodkov).

Poleg fotografov pa iščemo tudi 2-3 novinarje, ki bodo dobili priložnost objavljati svoje članke na največjem slovenskem študentskem portalu. Vsi se zavedamo, da se po diplomi večina spusti v neizprosen boj za delovna mesta in zagotavljamo vam, da boste pri nas lahko dobili odlične reference. Novinarji pri nas pišejo o tistem, kar sami poznajo – torej predvsem o študentskem življenju, glasbenim navdušencem pa omogočamo tudi pisanje koncertnih oziroma party reportaž.

Tudi novinarje vabimo, da se nam oglasijo na manja@studentarija.net s pripisom “za delo novinarja” ter sporočijo svoje kontakte in reference (ki niso obvezne!). Zraven dopišite še to, katere tematike vas zanimajo in v čem točno bi se radi preizkusili.

Vsi v ekipi se veselimo, da nas bo kmalu več, zato ne izpustite priložnosti, da spoznate eno največjih mladih fotografsko-novinarskih družb v Sloveniji. Če nič drugega, se boste od ostalih sodelavcev lahko vsaj veliko naučili, hkrati pa zastonj obiskovali največje prireditve po Sloveniji.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.