Iščemo nove sodelavce!

V tem mesecu bomo povečali našo ekipo, zato iščemo nove fotografe in novinarje, ki so pripravljeni sodelovati z nami! Brez skrbi, za svoje delo boste seveda dobili veliko ugodnosti.

Pogoji za pristop k naši fotografski ekipi so “strogi” – imeti moraš svoj zrcalno-refleksni fotoaparat in imeti moraš veselje do obiskovanja različnih dogodkov (klubskih dogodkov, partyjev, koncertov in festivalov). Biti moraš angažiran in odgovoren ter pripravljen sprejemati nove izzive.

Ker živimo v kapitalizmu se boste seveda vprašali kaj točno imate vi od tega. Brez skrbi – za nas že zdaj fotografira okoli 20 mladih fotografov in verjemite, da imajo razlog za to (konec koncev jih boste lahko to tudi vprašali). Da pa ne izdamo vseh ugodnosti že sedaj, vas vabim, da se prijavite na email manja@studentarija.net s pripisom “za delo fotografa” in navedete svoje kontakte ter po možnosti nekaj referenc oziroma fotografij (v kolikor imate že kakšne izkušnje s fotografiranjem dogodkov).

Poleg fotografov pa iščemo tudi 2-3 novinarje, ki bodo dobili priložnost objavljati svoje članke na največjem slovenskem študentskem portalu. Vsi se zavedamo, da se po diplomi večina spusti v neizprosen boj za delovna mesta in zagotavljamo vam, da boste pri nas lahko dobili odlične reference. Novinarji pri nas pišejo o tistem, kar sami poznajo – torej predvsem o študentskem življenju, glasbenim navdušencem pa omogočamo tudi pisanje koncertnih oziroma party reportaž.

Tudi novinarje vabimo, da se nam oglasijo na manja@studentarija.net s pripisom “za delo novinarja” ter sporočijo svoje kontakte in reference (ki niso obvezne!). Zraven dopišite še to, katere tematike vas zanimajo in v čem točno bi se radi preizkusili.

Vsi v ekipi se veselimo, da nas bo kmalu več, zato ne izpustite priložnosti, da spoznate eno največjih mladih fotografsko-novinarskih družb v Sloveniji. Če nič drugega, se boste od ostalih sodelavcev lahko vsaj veliko naučili, hkrati pa zastonj obiskovali največje prireditve po Sloveniji.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.