iPhone revolucija se je začela

iPhone – Applov revolucionarni mobitel, je po več kot pol leta marketinške akcije prišel na prodajne police v ZDA, v Evropi pa bomo nanj morali počakati do konca leta.

Več tisoč ameriških oboževalcev tehnologije, ki so več dni celo kampirali pred stavbo Apple in AT&T predstavništev po vsej Ameriki, so končno dočakali dan, ko so lahko svojega novega mobilnega lepotca dvignili visoko v zrak.

iPhone, ki združuje funkcije mobilnega telefona, avdio in video predvajalnika, brezžičnega spletnega brskalnika, email klienta, fotoaparata, kamere in Google navigatorja v moderni in priročni obliki ima tudi touch-screen ekran, od 4GB do 8GB razpoložljivega spominskega mesta, WiFi in še vse tisto kar bi tehnološko gledano, ta trenutek potrebovali v svojem malem žepu. Zanj boste ob koncu letošnjega leta, ko pride tudi na evropske police, odšteli najmanj 400 evrov.

Do takrat pa si ta mali revolucionarni tehnološki čudež oglejte na spodnjih slikah:Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.