Internet star 16 let

Vse najboljše! Splet kot ga poznamo danes, več ali manj seveda, je star 16 let! Prva stran ki je obstajala je bila iz CERN-ovih laboratorijev.

Vse najboljše! Splet kot ga poznamo danes, več ali manj seveda, je star 16 let! Prva stran ki je obstajala je bila iz CERN-ovih laboratorijev. Naslov pa je bil: http://nxoc01.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html 

Nekateri sicer pravijo da je najstarejša stran: http://www.w3.org/History/19921103-hypertext/hypertext/WWW/TheProject.html

ampak, to debato bomo pustili drugim. Mi bomo raje čestitali webu in mu zaželeli še na mnoga leta!

Več o nastanku si lahko preberete na http://www.w3.org/History.html.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.