Internet star 16 let

Vse najboljše! Splet kot ga poznamo danes, več ali manj seveda, je star 16 let! Prva stran ki je obstajala je bila iz CERN-ovih laboratorijev.

Vse najboljše! Splet kot ga poznamo danes, več ali manj seveda, je star 16 let! Prva stran ki je obstajala je bila iz CERN-ovih laboratorijev. Naslov pa je bil: http://nxoc01.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html 

Nekateri sicer pravijo da je najstarejša stran: http://www.w3.org/History/19921103-hypertext/hypertext/WWW/TheProject.html

ampak, to debato bomo pustili drugim. Mi bomo raje čestitali webu in mu zaželeli še na mnoga leta!

Več o nastanku si lahko preberete na http://www.w3.org/History.html.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.