International Education Week – S trebuhom za znanjem

EducationUSA center v Ljubljani 20.11.2014 v okviru International Education Week organizira informativni dogodek “S trebuhom za znanjem”, namenjen dijakom in študentom, ki jih zanima mednarodna mobilnost v tujino – študij, krajši obiski in drugo.

Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava zaradi omejitve mest.

EducationUSA center v Ljubljani, ki deluje v okviru Informacijskega centra Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije, v okviru tedna mednarodnega izobraževanja (IEW - International Education Week 2014) organizira informativni dogodek »S trebuhom za znanjem«.

Dogodek bo potekal v četrtek, 20.11.2014, v veliki dvorani v pritličju poslovne zgradbe Slovenijales, Dunajska 22, Ljubljana.

Prvi del, ki se začne ob 14. uri, je namenjen dijakom, ki:

  • razmišljajo o dodiplomskem študiju v tujini,
  • želijo v času srednješolskega izobraževanja ali dodiplomskega študija na krajši študijski obisk v tujini (do eno leto).

Ti udeleženci bodo prisluhnili zakaj v tujino in kakšni so prvi koraki. Sledila bodo omizja z zanimivimi gosti z različnimi mednarodnimi izkušnjami.

Drugi del, ki se začne ob 17. uri, je namenjen študentom, ki:

  • razmišljajo o podiplomskem (magistrskem ali doktorskem) študiju v tujini,
  • želijo v času študija v Sloveniji v okviru svojega študija na individualni študijski obisk v tujino.

Zakaj se odločiti za tujino, izbira ustreznega programa izobraževanja ali obiska, kako navezati stike, kakšne so možnosti financiranja je le nekaj tem v tem delu dogodka.

Udeležba je brezplačna, vendar je obvezna prijava. Zaradi omejitve mest vabijo prijavljene udeležence, da jih na naslov EducationUSA[@]sklad-kadri.si obvestijo, če se dogodka ne bodo mogli udeležiti.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.