International Education Week – S trebuhom za znanjem

EducationUSA center v Ljubljani 20.11.2014 v okviru International Education Week organizira informativni dogodek “S trebuhom za znanjem”, namenjen dijakom in študentom, ki jih zanima mednarodna mobilnost v tujino – študij, krajši obiski in drugo.

Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava zaradi omejitve mest.

EducationUSA center v Ljubljani, ki deluje v okviru Informacijskega centra Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije, v okviru tedna mednarodnega izobraževanja (IEW - International Education Week 2014) organizira informativni dogodek »S trebuhom za znanjem«.

Dogodek bo potekal v četrtek, 20.11.2014, v veliki dvorani v pritličju poslovne zgradbe Slovenijales, Dunajska 22, Ljubljana.

Prvi del, ki se začne ob 14. uri, je namenjen dijakom, ki:

  • razmišljajo o dodiplomskem študiju v tujini,
  • želijo v času srednješolskega izobraževanja ali dodiplomskega študija na krajši študijski obisk v tujini (do eno leto).

Ti udeleženci bodo prisluhnili zakaj v tujino in kakšni so prvi koraki. Sledila bodo omizja z zanimivimi gosti z različnimi mednarodnimi izkušnjami.

Drugi del, ki se začne ob 17. uri, je namenjen študentom, ki:

  • razmišljajo o podiplomskem (magistrskem ali doktorskem) študiju v tujini,
  • želijo v času študija v Sloveniji v okviru svojega študija na individualni študijski obisk v tujino.

Zakaj se odločiti za tujino, izbira ustreznega programa izobraževanja ali obiska, kako navezati stike, kakšne so možnosti financiranja je le nekaj tem v tem delu dogodka.

Udeležba je brezplačna, vendar je obvezna prijava. Zaradi omejitve mest vabijo prijavljene udeležence, da jih na naslov EducationUSA[@]sklad-kadri.si obvestijo, če se dogodka ne bodo mogli udeležiti.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Festival Panč 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji festival Panč 2018 na Ljubljanskem gradu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime in priimek osebe, ki bi se ti pridružila v smejanju nad mestom, zraven pa dopiši še datum oz. dan, ki bi ga najraje obiskala.


Spremeni besedo.