Infoscena – nasveti za žur

Šole in faksa je konec, priporočamo par žurov pred odhodom na morje.

Lani smo vas navduševali s slikami iz parih večjih festivalov po Sloveniji, saj smo bili prisotni tako na Disconautici, Soča reggae Riversplashu in seveda tudi na lanskem Rock Otočcu, katerega smo bili tudi medijski sponzor. Na Rock Otočcu smo pustili tudi svoj pečat, saj je naš fotograf Matic Zorman med vsemi prisotnimi fotografi osvojil 2. mesto v velikem natečaju, njegovo in našo sliko pa še sedaj uporabljajo kot predstavitveno sliko dogodka tako na uradni strani Rock Otočca, kot celo na večjih medijskih portalih, kot je 24ur. Letos pa smo se odločili narediti še korak dlje.Za festivalski uvod v poletje bi lahko šteli zdaj že tradicionalni festival Dan elektronike, ki je 17. maja v ljubljanskih Križankah gostil več kot 20 umetnikov iz šestih evropskih držav. Ob istem času pa so bili naši fotografi prisotni tudi na povsem drugačnem festivalu in sicer letošnjem Jazz Cerkno festivalu, ki je letos praznoval že 13. obletnico. Spet bolj poskočen pa je bil letošnji ljubljanski Pozdrav poletju. Verjetno pa se sprašujete, kaj še sledi?

Za nami sta tudi “festival pod zvezdami” Woodshock 2008 in Njoki summer festival, katerih medijski pokrovitelji smo tudi mi. Neverjetno, a v istem terminu boste lahko obiskali – letošnji Rock Otočec, katerega bomo pospremili z galerijo slik in reportažo, seveda pa smo tako kot lani medijski pokrovitelji festivala tudi mi. Kmalu zatem, 11. julija, lahko skupaj z nami skočite še na morje in se odločite med dvemi festivali, natačneje med Mega spektaklom v Ankaranu, kjer bodo nastopili Siddharta, Sons in Bon Jovi tribute – Crush in med vsemi dobro znano Disconautico, ki tudi spada med festivale, katerih medijski pokrovitelji smo letos tudi mi. Mogoče pa kje srečate tudi naše fotografe, ne bodite pa začudeni če vas bo naš reklamni video pozdravil z big screena. Ker je sredina julija idealen čas za odhod na morje pa vsekakor pred tem še priporočamo postanek v Tolminu, ki od 15. do 19.7. gosti enega največjih festivalov pri nas – Soča reggae riversplash.

Mi vsekakor obiščemo te dogodke, pa vi?Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.