Informativni dnevi za 2. stopnjo na Novi univerzi

Obvestilo o informativnih dnevih za 2. stopnjo na Novi univerzi.

FDŠ

Fakulteta za državne in evropske študije Nove univerze vljudno vabi na informativne dneve za podiplomske študente, ki bodo potekali med 5. – 7. junijem na sledečih naslovih.

5. 6. 2018: Kranj, Hranilnica LON, Žanova ulica 3, ob 17h
6. 6. 2018: Maribor, Črtomirova ulica 11, ob 17h
7. 6. 2018: Ljubljana, Cankarjevo nabrežje 11, ob 17h

Poleg obširne predstavitve študijskih programov, ki si jih podrobneje ogledate na spodnjem linku, boste na informativnem dnevu prejeli tudi konkretne odgovore na vsa vaša vprašanja. V kolikor se informativnega dneva ne boste mogli udeležiti, nam vprašanja lahko pošljete na brdo@fds.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več o tem: https://www.evro-pf.si/izobrazevanje/vpis/

EVRO PF

Evropska pravna fakulteta Nove univerze vljudno vabi na informativne dneve za podiplomski študij, ki bodo potekali 5. in 6. junija 2018 na sledečih naslovih:

5. 6. 2018: Nova Gorica, EDA Center, Delpinova 18b, ob 16:00 in 17:00
6. 6. 2018: Ljubljana, Cankarjevo nabrežje 11,  ob 16:00 in 17:00

Poleg obširne predstavitve študijskih programov, ki si jih podrobneje ogledate na spodnjem linku boste na informativnem dnevu prejeli tudi konkretne odgovore na vsa vaša vprašanja. V kolikor se informativnega dneva ne boste mogli udeležiti, nam vprašanja lahko pošljete na referat.ljubljana@evro-pf.si ali referat@evro-pf.si, in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več o tem: http://www.fds.si/index.php/studij/studijski-programi

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Sea Star festival 2018

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Sea Star festival v Umagu! Za sodelovanje v nagradni igri vpiši spodaj svoje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, kateri bi podelila drugo brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.