Informativni dnevi za 2. stopnjo na Novi univerzi

Obvestilo o informativnih dnevih za 2. stopnjo na Novi univerzi.

FDŠ

Fakulteta za državne in evropske študije Nove univerze vljudno vabi na informativne dneve za podiplomske študente, ki bodo potekali med 5. – 7. junijem na sledečih naslovih.

5. 6. 2018: Kranj, Hranilnica LON, Žanova ulica 3, ob 17h
6. 6. 2018: Maribor, Črtomirova ulica 11, ob 17h
7. 6. 2018: Ljubljana, Cankarjevo nabrežje 11, ob 17h

Poleg obširne predstavitve študijskih programov, ki si jih podrobneje ogledate na spodnjem linku, boste na informativnem dnevu prejeli tudi konkretne odgovore na vsa vaša vprašanja. V kolikor se informativnega dneva ne boste mogli udeležiti, nam vprašanja lahko pošljete na brdo@fds.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več o tem: https://www.evro-pf.si/izobrazevanje/vpis/

EVRO PF

Evropska pravna fakulteta Nove univerze vljudno vabi na informativne dneve za podiplomski študij, ki bodo potekali 5. in 6. junija 2018 na sledečih naslovih:

5. 6. 2018: Nova Gorica, EDA Center, Delpinova 18b, ob 16:00 in 17:00
6. 6. 2018: Ljubljana, Cankarjevo nabrežje 11,  ob 16:00 in 17:00

Poleg obširne predstavitve študijskih programov, ki si jih podrobneje ogledate na spodnjem linku boste na informativnem dnevu prejeli tudi konkretne odgovore na vsa vaša vprašanja. V kolikor se informativnega dneva ne boste mogli udeležiti, nam vprašanja lahko pošljete na referat.ljubljana@evro-pf.si ali referat@evro-pf.si, in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več o tem: http://www.fds.si/index.php/studij/studijski-programi

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.