Informativa 2014

Si pred dilemo, kam se vpisati po srednji šoli? Kam naprej po faksu? Kako najti prvo zaposlitev? Kako se razvijati na delovnem mestu?

Po ideje in odgovore na Sejem izobraževanja in poklicev!

Vseslovenski Sejem izobraževanja in poklicev 6. Informativa bo 24. in 25. januarja 2014, natančno tri tedne pred uradnimi informativnimi dnevi, postregel s številni idejami in odgovori na vprašanja glede vpisov v srednje šole, višje strokovne šole, dodiplomske in podiplomske študije, kje najti priložnosti za delo, kako financirati izobraževanje ipd.

KAJ BOSTE OBISKOVALCI LAHKO IZVEDELI?

Med več kot 200 izobraževalnimi programi in institucijami, ki se predstavljajo na sejmu, boste ogromno informacij zase našli ne samo dijaki in študentje, temveč tudi vaši starejši in mlajši bratje, sestre ter starši.

Našli boste vse informacije o dodiplomskih in podiplomskih študijskih programih vseh 4 slovenskih univerz, njihovih članic in drugih visokošolskih in višješolskih zavodov iz Slovenije. Poleg njih boste spoznali tuje izobraževalne institucije –  ameriško srednjo šolo iz Salzburga American International School Salzburg, vodilno svetovno šolo s področja turizma in hotelirstva iz Švice HTMi – Hotel & Tourism Management Sciences, avstrijsko univerzo uporabnih znanosti Carinthia University of Applied Science, dansko poslovno šolo International Business Academy Denmark, Univerza v Celovcu, ponudnike jezikovnih tečajev in potovanj v tujino … različne evropske programe izobraževanja in usposabljanja ter možnosti zaposlovanja in opravljanja praks v tujini pa bodo predstavili CMEPIUS, Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja, regionalni center za okolje Rec Slovenija in predstavniki EU Careers Slovenia.

Pozanimali se boste lahko tudi o štipendijah, možnostih bivanja med študijem, financiranju študija, zaposlovanju, delu v tujini ter o drugih, z izobraževanjem in zaposlovanjem bistveno povezanih, vprašanjih.

6. INFORMATIVA PREDSTAVLJA:

Vstop na sejem je prost!

Več na www.informativa.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.