Informativa 09

KAM NA INFORMATIVNI DAN?

Kmalu bo to vprašanje preteklost. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani pripravljamo vseslovenski predinformativni dan, ki bo potekal v petek in soboto, 30. in 31. januarja 2009.

Na Informativi se bo predstavilo skupno več kot 100 srednjih, visokih in višjih šol, fakultet, univerz, štipenditorjev, jezikovnih in kreativnih šol, ponudnikov štipendij, praks idr.

Namenjena je mladim, ki ne vedo natančno, v katero srednjo šolo ali fakulteto se vpisati, kje živeti med šolanjem, kako priti do štipendije, kje se po končanem izobraževanju zaposliti ter osvojiti številne nove veščine in znanja.

14 dni pred informativnimi dnevi si bodo mladi s svojimi starši, učitelji, spremljevalci ali prijatelji lahko ogledali večino srednjih in visokošolskih programov iz Slovenije, nekaj pa tudi iz tujine. Popestritev bo predstavljalo dogajanje na odru, v predavalnicah in prireditvenih prostorih, kjer bodo obiskovalci lahko poslušali zanimive predstavitve poklicev, šol, štipendij, izobraževanj v tujini.

Vstop na prireditev je prost, podroben program pa si lahko ogledate na www.informativa.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.