Informativa 09

KAM NA INFORMATIVNI DAN?

Kmalu bo to vprašanje preteklost. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani pripravljamo vseslovenski predinformativni dan, ki bo potekal v petek in soboto, 30. in 31. januarja 2009.

Na Informativi se bo predstavilo skupno več kot 100 srednjih, visokih in višjih šol, fakultet, univerz, štipenditorjev, jezikovnih in kreativnih šol, ponudnikov štipendij, praks idr.

Namenjena je mladim, ki ne vedo natančno, v katero srednjo šolo ali fakulteto se vpisati, kje živeti med šolanjem, kako priti do štipendije, kje se po končanem izobraževanju zaposliti ter osvojiti številne nove veščine in znanja.

14 dni pred informativnimi dnevi si bodo mladi s svojimi starši, učitelji, spremljevalci ali prijatelji lahko ogledali večino srednjih in visokošolskih programov iz Slovenije, nekaj pa tudi iz tujine. Popestritev bo predstavljalo dogajanje na odru, v predavalnicah in prireditvenih prostorih, kjer bodo obiskovalci lahko poslušali zanimive predstavitve poklicev, šol, štipendij, izobraževanj v tujini.

Vstop na prireditev je prost, podroben program pa si lahko ogledate na www.informativa.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.