Informativa 09

KAM NA INFORMATIVNI DAN?

Kmalu bo to vprašanje preteklost. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani pripravljamo vseslovenski predinformativni dan, ki bo potekal v petek in soboto, 30. in 31. januarja 2009.

Na Informativi se bo predstavilo skupno več kot 100 srednjih, visokih in višjih šol, fakultet, univerz, štipenditorjev, jezikovnih in kreativnih šol, ponudnikov štipendij, praks idr.

Namenjena je mladim, ki ne vedo natančno, v katero srednjo šolo ali fakulteto se vpisati, kje živeti med šolanjem, kako priti do štipendije, kje se po končanem izobraževanju zaposliti ter osvojiti številne nove veščine in znanja.

14 dni pred informativnimi dnevi si bodo mladi s svojimi starši, učitelji, spremljevalci ali prijatelji lahko ogledali večino srednjih in visokošolskih programov iz Slovenije, nekaj pa tudi iz tujine. Popestritev bo predstavljalo dogajanje na odru, v predavalnicah in prireditvenih prostorih, kjer bodo obiskovalci lahko poslušali zanimive predstavitve poklicev, šol, štipendij, izobraževanj v tujini.

Vstop na prireditev je prost, podroben program pa si lahko ogledate na www.informativa.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.