Informacije glede jutrišnjih demonstracij

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) in Dijaška organizacija Slovenije (DOS) jutri, v sredo, 19. maja 2010 organizirata dijaško-študentske demonstracije. Osrednji del prireditve se bo začel ob 13. uri na Prešernovem trgu, prireditev pa se bo prividoma zaključila ob 17. uri pred Državnim zborom.

Jutrišnje demonstracije bodo potekale med 13. in 17. uro v središču Ljubljane. Približno ob 15. uri je predviden odhod udeležencev s Prešernovega trga po Čopovi ulici na Slovensko cesto. Zbrali se bodo pred Državnim zborom na Šubičevi ulici, kjer se ob 17. uri shod tudi konča. Zaradi demonstracij bo zaprta Slovenska cesta med 14.30 in 15.30, Šubičeva ulica pa med 15.00 in 17.00. Urejen bo tudi obvoz linij mestnega potniškega prometa, in sicer bodo proge LPP št. 1, 2, 3, 6, 9, 11, 14, 19, 20, 23 in 27 obratovale po spremenjenih trasah.

Spremenjene trase mestnega potniškega prometa v času demonstracij:
1: Celovška – Bleiweisova – Tržaška
2, 11 in 20: Slovenska – Gosposvetska – Bleiweisova – Aškerčeva – Zoisova
3: Celovška – Bleiweisova – Aškerčeva – Zoisova
6: Slovenska – Gosposvetska – Bleiweisova – Tržaška
9 in 19: Slovenska – Gosposvetska – Bleiweisova – Aškerčeva – Barjanska
14 in 23: Slovenska – Gosposvetska – Bleiweisova – Šubičeva – Prešernova
27: Slovenska – Gosposvetska – Bleiweisova – Aškerčeva – Zoisova

Od 15.30 dalje obratujejo proge, ki vozijo po Slovenski cesti, po redni trasi, razen avtobusov na linijah 14 in 23. Ti obratujejo po zgoraj navedeni obvozni trasi do 17.00.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.