‬Individualno svetovanje

Razmišljate o ustanovitvi podjetja,‭ ‬vendar imate premalo informacij‭? ‬Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo podjetja‭? ‬Je za vas bolj primeren s.p.‭ ‬ali d.o.o.‭? ‬Vse to in‭ ‬še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja‭ ‬17.‭ ‬6.‭ ‬2011.

Na portalu mladipodjetnik.si preglejte termine, ki so na voljo za sestanek ter se prijavite na ustrezen termin. Svetovanje traja približno 1 uro.

Termini >> 

Glavni namen svetovanja je, da vas temeljito pripravimo na ustanovitev podjetja. Ob prijavi boste prejeli obrazec z vprašanji, ki nam bodo omogočila, da vas natančno spoznamo. Na sestanku bomo temeljito predebatirali vašo poslovno idejo, ali je smiselno, da jo sploh izvedete ter pregledali vse pasti, pogledali koliko vas bo podjetje stalo ter kakšne so vaše možnosti za kar čimboljše poslovanje podjetja.

 

Več o vsebini svetovanja >> 

 

Svetovanje bo potekalo: 17.06.2011 od 08:00 do 17:30  

 

Kje: Zavod mladi podjetnik, Kunaverjeva 9, Ljubljana

 

Cena svetovanja: 60 evrov + DDV (Za popust si oglejte opis na naši strani. Svetovanje je lahko brezplačno!)

 

Kontakt: Borut, 031 857 940 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.