Imate inovativno idejo in iščete zagonski kapital?

Izkoristite enkratno priložnost in prepričajte investitorje pred vesoljno Slovenijo v medijsko odmevni oddaji »Dragons’ Den«.

Dragons’ Den je resničnostna oddaja, ki združuje ustvarjalne in podjetne posameznike, ki želijo svojo idejo preoblikovati v uspešno podjetje, ter na drugi strani naložbenike oziroma investitorje, ki nenehno iščejo dobre poslovne priložnosti.

Večina tistih, ki imajo dobro poslovno idejo, praviloma nimajo dovolj denarja, da bi z njo začeli ali razširili uspešno podjetje. Investitorji pa nenehno izpostavljajo, da je težko priti do obetavnih in ustvarjalnih novih možnosti za plemenitenje denarja. Resničnostna oddaja Dragons’ Den omogoča podjetnikom, da se predstavijo pred uspešnimi poslovneži in se potegujejo za investicijo v njihovo poslovno idejo.

Upajte si in vaše življenje se lahko čez noč spremeni na bolje

Dragons’ Den je že številnim ambicioznim in ustvarjalnim posameznikom spremenil življenje na bolje, tako v Veliki Britaniji, Kanadi, ZDA, kot tudi v mnogih drugih državah, kjer je bila oddaja predvajana. Celo med tistimi, ki jim med samo oddajo ni uspelo uresničiti svojega cilja (pridobiti investicije), so nekateri pridobili dovolj medijske izpostavljenosti ali zanimanja drugih investitorjev, kar jim je vendarle odprlo pot navzgor. Veseli so seveda tudi vsi tisti, ki so postali zadovoljni uporabniki novih izdelkov in storitev, ki so jih njihovim snovalcem omogočile finančne injekcije, pridobljene v oddaji.

Za sodelovanje v oddaji Dragons’ Den se lahko prijavijo tako tisti, ki svoj posel šele uvajajo, kot tudi tisti, ki že imajo vpeljano podjetje, pa razmišljajo o širitvi na nova področja, večjem obsegu poslovanja ali širitvi na nove trge.

Investitorji v oddaji Dragons’ Den bodo iz vrst uglednih poslovnežev, bančnikov in upraviteljev skladov. Pred samo oddajo si seveda morajo podjetniki postaviti cilj, koliko sredstev želijo pridobiti od enega ali več investitorjev, ki potem v zameno postanejo solastniki (novega) podjetja. Če s svojo predstavitvijo ne dosežejo zastavljenega cilja, podjetniki iz oddaje odkorakajo praznih rok – vseeno ostajajo druge omenjene dodane vrednosti nastopa.

Podjetniki, izkoristite to enkratno priložnost

S prihodom nove televizije, ki jo podjetje TSmedia d.o.o. pripravlja za letošnjo jesen, bodo tudi slovenski podjetniki in investitorji končno dobili priložnost, da se srečajo pred televizijskimi ekrani. Ni dvoma, da bo nova možnost marsikateremu podjetniku odprla pot navzgor; če bo le preživel predstavitev v »zmajevem gnezdu«.

V mesecu juniju in juliju bodo potekali izbori podjetniških idej, ki se bodo predstavile pred investitorji. Za prijavo svoje ideje HITRO obiščite spletno stran www.dragons-den.si ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 30. Izkoristite priložnost in se prijavite še danes!

Vsak uspešen posel se začne z dobro idejo; potem je potrebno še malo poguma. VI STE NA POTEZI.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.