Ideje za maškare

Potrebuješ ideje za izvirne maske ali nasvet, kam se odpraviti na pustovanje?

Si želite biti izvirni in izbrati pustno masko, ki bo izstopala iz povprečja? Mnogo ljudi začne svojo pustno opravo in masko načrtovati že tedne in mesece prej, kar je lahko včasih zelo plodovito in vodi v zares imenitne ideje za maske. Trendi, katerim večina populacije slepo sledi so po večini najbolj zastopani.

Velikokrat je najboljši nasvet za izvirno masko po kateri boste prepoznavni in se ne boste izgubili v sivem povprečju enakih ali identičnih mask, prav to, da si sami zamislite nekaj, česar ni še nihče poskusil. Seveda gre tu za določeno tveganje, da prijatelji, znanci in ostali ne bodo razumeli vaše maske ali pa sploh ne bodo navdušeni. Zagotovo pa si ne želite cel večer razlagati v kaj ste našemljeni in kaj vaša lastno zamišljena maska predstavlja. To bo v času žuranja zadnja stvar na katero boste mislili.

No pa da ne ostanemo le pri besedah, vam bomo tudi sami dali nekaj idej. In ne samo to – v kolikor vam bo kakšen izmed spodnjih predlogov všeč, ste si kot naš bralec ravnokar prislužili še poseben 5% popust ob nakupu kostumov. Vse kar morate storiti je to, da ob naročilu kostumov v spletni trgovini Pustni-kostumi.si v polje za opombe vpišete kodo ŠTUDENTARIJA! :)

V kolikor boste pustne večere preživljali v družbi, ki rada obišče tudi šank, si popularnost zagotovite z nakupom kostuma Steklenica za pivo. Verjemite nam, vsa dekleta se bodo želela stiskati in fotografirati z vami :) Tisti, ki imate raje še bolje nore ideje in si upate še korak dlje, pa se lahko našemite v veliko rumeno banano :)

Ženske pa ljubijo še nekaj… Uniforme! In če že 364 dni v letu opravljate dolgočasen poklic, lahko vsaj ta 1 dan izkoristite možnost, da tudi sami skočite v uniformo in očarate nasprotni spol. Le katera se bo lahko uprla vaši policijski uniformi? Da ne govorimo o tem, da morate v tem primeru kakšnega kolega obvezno obleči v gasilca, da bo lahko pogasil razgreta srca.

Seveda pa nismo pozabili tudi na naše drage dame. Med celim kupom kostumov, ki jih lahko najdejo na spletni strani, smo izbrali par tistih, ki so nas najbolj prepričali. Tiste, ki si pustni večer želite preplesati, nikakor ne morete zgrešiti z nakupom kostuma Gatsby girl, saj je ta po eni strani zapeljiv, po drugi pa kar vabi na plesišče. Tiste, ki pa si bolj kot na plesišču želite kraljevati za šankom, boste zagotovo vse tam prisotne očarale s kostumom Sexy shooter mehičanke.

Seveda pa tudi moški niso imuni na določene ženske uniforme in ena takšnih je zagotovo uniforma medicinske sestre. Pazite le, da kakšen oboževalec ne bo nalašč preveč popil, ker si bo zaželel oživljanja “usta na usta”… Če se bo zgodilo kaj takšnega, je bolje, da v svojo družbo povabite tudi kakšno policistko, ki bo aretirala nezaželjene snubce.

Imenitna ideja so seveda klasične stereotipne maske filmskih junakov, ki pa so, kot se zdi, v zadnjem času že precej preživeta stvar. A navsezadnje bo vseeno, če ste Spiderman ali Batman, samo da se boste zabavali. Pri izbiri maske gre predvsem za čar, da ste eno noč lahko to, kar si v vseh ostalih dnevih leta želite, a je to nesprejemljivo s strani družbe. Zato izkoristite eno noč v letu in bodite to kar si želite in se noro zabavajte. Vse ostale stvari bodo nepomembne, tudi izbira maske, če se boste imeli dobro.

Da pa na pozabite – pri nakupu kateregakoli kostuma v spletni trgovini Pustni kostumi vpišite v košarici med opombe kodo ŠTUDENTARIJA in prejeli boste dodaten 5% popust!

Pomisliti pa je seveda treba, da vam bo vaša izbrana maska omogočala prosto in neovirano gibanje. Po vsej verjetnosti bi preživeli zelo mučen in naporen pustni večer, če se v kostumu hobotnice ne bi mogli niti premakniti, ko pa bi vam premik uspel, pa bi z eno izmed lovk, ki štrlijo iz oblačila podrli kakšno stvar v bližini.

Izogibajte pa se raznoraznim versko etičnim maskam, ki lahko kaj hitro razplamtijo strasti, razen, če seveda vi pripadate hkrati tej etnični veji, ampak potem ni zabavno, šemiti se v samega sebe. Če se res ne morete izogniti oblekam židovskih duhovnikov rabinov in črnskim stereotipno žaljivim ustnicam lahko to vseeno storite. Zabava ne pozna meja.

Ko pa boste enkrat končno izbrali pravo masko zase, se boste verjetno vprašali – kam na pustovanje? Izbira bo tudi letos kar pestra. Napovednik za sobotna pustovanja pa najdete na tem naslovu.

Uživajte!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.