HDD Tilia Olimpija nagrajuje

Tudi letos smo se odločili, da vas bomo peljali tudi na športne dogodke, zato začenjamo z nagradno igro, v kateri bomo pred vsako domačo tekmo HDD Tilia Olimpije nekoga nagradili z 2 brezplačnimi vstopnicami.

Sami ste verjetno že navajeni, da vas razvajamo z vstopnicami za takšne in drugačne zabavne prireditve, žure in koncerte. Letos pa smo se odločili, da vas bomo obdarovali tudi z vstopnicami za športne prireditve, začeli pa bomo z objavo nagradne igre HDD Tilia Olimpija.
 
Pred vsako domačo tekmo HDD Tilia Olimpije bomo izžrebali enega srečnega nagrajenca in ga skupaj z osebo po njegovi/njeni izbiri popeljali na tekmo. Vse kar morate storiti za sodelovanje v nagradni igri je to, da najkasneje 3 dni pred vsako tekmo pošljete email z naslovom Olimpijinega tekmeca (primer: če bi želeli iti na tekmo Olimpija:Jesenice, pošljete email z naslovom "Jesenice") na naslov nagradna@studentarija.net , pripišete svoje kontaktne podatke ter ime in priimek osebe, ki bi jo radi peljali na tekmo. Najkasneje 2 dni pred vsako tekmo bomo izžrebali enega srečneža, ki bo o nagradi in njenem prevzemu obveščen po emailu. 
 
Spored tekem HDD Tilia Olimpije si lahko ogledate na tem naslovu. V nagradni igri pridejo v poštev le domače tekme.
 
Prvi dve tekmi, za kateri bomo podelili brezplačne vstopnice sta tako:
 
22.10.10     19:15     HDD Tilia Olimpija – EC Red Bull Salzburg (Geslo za email: Red Bull Salzburg)
26.10.10     19:15     HDD Tilia Olimpija – EC VSV (Geslo za email: VSV)
 
Foto: Grega Valančič   Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.