Grkom lažne srbske diplome

Grško ministrstvo za šolstvo je sporočilo, da je do nadaljnjega zamrznilo priznavanje diplom, pridobljenih v Srbiji.

Grško ministrstvo za šolstvo je sporočilo, da je do nadaljnjega zamrznilo priznavanje diplom, pridobljenih v Srbiji, potem ko so odkrili, da je bilo grškim študentom izdanih več lažnih dokumentov. “Nostrifikacijo diplom iz Srbije smo prekinili, dokler se afera ne razčisti,” so sporočili z ministrstva in dodali, da naj bi bili v zadevo vpleteni tudi grški uradniki in univerzitetno osebje.V zadnjih petih letih je bilo odkritih nekaj tovrstnih primerov, poroča grški tisk, ki ocenjuje, da so grškim študentom v državah vzhodne Evrope izdali približno 300 diplom, za katere se je izkazalo, da so lažne, in sicer na področju medicine, strojništva, gospodarstva in prava. Na tisoče mladih Grkov študira v tujini, zlasti v državah vzhodne Evrope.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.