Grkom lažne srbske diplome

Grško ministrstvo za šolstvo je sporočilo, da je do nadaljnjega zamrznilo priznavanje diplom, pridobljenih v Srbiji.

Grško ministrstvo za šolstvo je sporočilo, da je do nadaljnjega zamrznilo priznavanje diplom, pridobljenih v Srbiji, potem ko so odkrili, da je bilo grškim študentom izdanih več lažnih dokumentov. “Nostrifikacijo diplom iz Srbije smo prekinili, dokler se afera ne razčisti,” so sporočili z ministrstva in dodali, da naj bi bili v zadevo vpleteni tudi grški uradniki in univerzitetno osebje.V zadnjih petih letih je bilo odkritih nekaj tovrstnih primerov, poroča grški tisk, ki ocenjuje, da so grškim študentom v državah vzhodne Evrope izdali približno 300 diplom, za katere se je izkazalo, da so lažne, in sicer na področju medicine, strojništva, gospodarstva in prava. Na tisoče mladih Grkov študira v tujini, zlasti v državah vzhodne Evrope.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.