Greš z nami v Kanegro?

Študentarija vam v sodelovanju s KMŠ Travel ponuja sodelovanje v nagradni igri v kateri lahko ob malo sreče dobiš super nagrado – prvomajski oddih v Kanegri.

Z odgovorom na nagradno vprašanje in malo sreče pri žrebu je nagrada lahko tvoja. Nagradna igra poteka do vključno 19.04.2009, v njej lahko sodelujejo le polnoletni.

Nagradno vprašanje se glasi:

Kateri praznik praznujemo 1. maja?
a)praznik dela
b)praznik žensk
c)praznik recesije 

Pravilni odgovor pošlji na nagradna@studentarija.net , zraven pripiši svoje osebne podatke ter podatke tistega s katerim bi želel/a odpotovati ter seveda tvoje uporabniško ime na Študentariji.

Nagrado podarja KMŠ travel.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.