Glupo

Ce ste ze tok zavzeti za domovino, pejte pospravlat triglavski narodni park, barvat klopce ob lublanci, hrant lipicance…. ;)

Torej zakaj so odstranl mojo misel,tud ce bi bla glupa bi bla pac kaplca v morje glupih misli,slik,svetlecih se napisou itd. Resnica boli ja. Omenu sm fanatike iz balkana (use..ustase,balije,cetnike…) pod slednjimi najdete razne napise,slogane,slike,animacije ki poveljecujejo eno drzavo iz bivse Juge,krivijo druge nacije,vere,drzave…Vecina od njih ima sorodnike v drzavah bivse juge to je pa to.. Internet in njim podobni posamezniki so krivi da si 15 letniki limajo slike iz srebrenice,srbija,bosna itd…Nej usak od njih zase premisl,ce zna nastet 5 mest u njegovi ljepi…ce ve za kar se sploh bori…ce v svoji domovini kakor pravijo poznajo vec kot samo hiso babice,trgovino in bliznjo kafano….PEACE OUT! Nism naci,tud jst sm balkanc…:D..Cas da se obrnem se na Janeze! Druga stvar zarad katere mi brisejo misel je u sloganu TUKAJ JE! Ja TUKAJ JE na glasuj zame cist prevec kmeckih fantinov in deklin,ki so jih v osnovni prcal usi,ampak so si zapomnil samo vrstnike iz bivse juge, alpa doma poslusajo kako taspodni kradejo,lazejo,delajo use narobe…Tko da usak k misl da se bori za domovino in nosi crno majco tukaj je!!…zali druge z pomocjo interneta,ne nardi nc razn,da zganja nestrpnost u njegovi lepi zeleni domovini… Ce ste ze tok zavzeti za domovino, pejte pospravlat triglavski narodni park, barvat klopce ob lublanci ,hrant lipicance….To pa, da smo mi tukej je pa samo po sebi umevno…cez 10 let bo prsla se cenejsa delovna sila kokt so bosanci,srbi,hrvati,bulgari,albanci itd. trenutno….A boste takrt nosil rdece majce proti kitajcom,korejcem in drugim narodom iz azije…Ja fantje in delketa TUKAJ JE problem!!!     BDW TO NISM NAPISALA SAMA.. KOPIRALA SM OD ENGA TIPA TM NA GLASUJ ZAMEE… KER MIJE FUL HUDO NAPISU:)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.