Glas mladih: Aktiviraj se!

Glas mladih: Aktiviraj se! Vključi se v svojo skupnost.

V sklopu uradnega obiska v Sloveniji se bo Njena Ekscelenca generalna guvernerka Kanade Michaëlle Jean v četrtek, 22. oktobra 2009, ob 16.30 uri, v TR 3 v Ljubljani udeležila dogodka, namenjenega mladini z naslovom “Aktiviraj se! Vključi se v svojo skupnost!”. “Glas mladih”, na katerem se bo srečala s slovensko mladino. Dogodek bo namenjen mladim z željo, da predstavijo svoje ideje, izkušnje ter vlogo, ki jo imajo pri spodbujanju miru in solidarnosti v družbi.

Mladi so ena izmed glavnih prioritet v mandatu generalne guvernerke Kanade Michaëlle Jean. Leta 2007 je v svoj program vključila mladinske dialoge, ki so namenjeni mladini doma in po svetu ter jim dajejo prostor, kjer lahko izrazijo svoje razmišljanje o socialni problematiki ter tako postanejo pobudniki pozitivnih sprememb. Svoje ideje in razmišljanja pa lahko delijo tudi na spletni strani “Citizen Voices – glasovi državljanov”.

Za več informacij je na voljo Tjaša Zupan, mobilni telefon: 041 451 641 ali elektronski naslov tjasa.zupan.slovenia@gmail.comKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.