Gibonnijeva noč v Tivoliju

Hrvaški glasbenik Gibonni je z včerajšnjim otvoritvenim koncertom turneje “Unca fibre” ponovno prikazal slovenski glasbeni javnosti kako se določenim stvarem streže.

Hrvaški glasbenik Gibonni je z včerajšnjim otvoritvenim koncertom turneje “Unca fibre” ponovno prikazal slovenski glasbeni javnosti kako se določenim stvarem streže. V triurnem glasbenem spektaklu, ki je popolnoma začaral celotno občinstvo, je nesebično razdajal svojo energijo in glasbeno znanje v nabito polni dvorani Hale Tivoli v Ljubljani. Glasbeni dogodek je po besedah umetnika že pri koncu prve skladbe dosegel vrhunec, ki je potem samo še trajal in trajal. 

Gibonni je pričel koncert s skladbo “Ovo mi je škola”, potem pa je nadaljeval s številnimi drugimi uspešnicami z albumov “Judi, zviri i beštimje”, “Mirakul” vse do letošnjega “Unca fibre”. Njegovo vidno razpoloženje in edinstvena komunikacija z občinstvom, ki ga prav posebej odlikuje, sta publiko z vsako skladbo stopnjevala v evforijo, ki ji ni bilo videti konca. V tej čudoviti atmosferi je Gibonni, tako kot samo on zna, obiskovalce prepeljal skozi paleto različnih čustvenih stanj, od smeha do solz.

Edinstveno razpoloženje so pričarali tudi glasbeni gostje. Eden izmed vrhuncev večera je bilo sodelovanje Gibonni-ja in Gorana Bareta ob zadnji uspešnici Anðeo u tebi. Na odru se jima je proti koncu pridružila še Neisha. Skupaj z Gibonnijem sta odpela njeno uspešnico “Maš še kje čas” in Gibonnijevo “Oprosti”. Sodelovanje z Geoffry-em Oryemo ob skladi “Mirakul” je bilo zvestim oboževalcem že znano, vendar zaradi tega nič manj “čudežno”. Klapa Iskon so navdušili s posebno priredbo skladbe “Judi, zviri i beštimje”, katero je publika nagradila s posebnim aplavzom.

Glasbeno doživetje takšnih razsežnosti, kot ga lahko pričara hrvaški glasbenik Gibonni, je edinstveno in nikoli ljudi ne pusti ravnodušne.  Za vse tiste, ki tega še niste doživeli, vas toplo vabimo, da obiščete naslednji koncert turneje “Unca fibre” najbližje vašemu kraju.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.