Gangsta rapperske Buffalo perutničke

Če si tr00 gangster ješ perutničke samo na ta način!

YO, YO ma nigga brothas and sistahs!
 
 
En model se je v mestecu Buffalo spomnil kako bi se dalo na dobr način predelat piščančje peruti. Evropejci so potem zraven dodali še omako iz plesnivega sira, ki hudo dobro paše k tej kavbojski hrani. V omenjeni kombinaciji lahko to jed najdete na menijih dobrih pivnic širom Evrope. Rabili boste: piščančje peruti, čili, sol, poper, paradižnik, maslo, olje, česen, čebulo, zeleno (ali por), smetano, limono, kis pa en objesten lonec. Mi niggerji mamo radi piške, tko, da lepo zberite vse svoje brothas-e, naj se postavijo za vami v pol krog in začnejo zvijat prste v prstno-gimnastičnih vajah. Naj lowriderji bounce-ajao, naj bodo prašičke na pol slečene, naj vsi mahajo z rokami, ker je tu Sine z vami, da vam odrepa recept, ker tega ne znate skuhat sami:

Yo,Yo, mike check one-two, one-two…
 
 
Pržgem si cigaro iz Havane. Oo, mame! Pečem peruti pekoče, hude k od Dolče in Gabanne. Ne bodo usrane k niggerji iz drugega ghetta in njihove bedne ocvrte slane banane. Ukano bom spustu vsem nasprotnikom tko, da peruti posujem s poprom in soljo, ho! Zadavim par zlobnih niggerjev z golo roko med tem k peruti ležijo 15 minut, Jo! Kot kit je ogromen lonec in črn k moja niggerska rit. V njem grejem olje iz cvetov sonca, če niste tega sposobni, se pejte ubit, do konca sem nesposobnežev sit! Da bom bolj fit, pokvihtam še mal. Pol dam v olje peruti, pri tem mi pomaga Jahmal. To je moj niggerski brat k ni ves čas spal. Dec je v skakajočem avtu paradjze sekljal. "Tefal" je pa ponev v kateri čebulo in česen pečem na maslu, ob tem vse diši krasno, v to mastno zadevo dam še paradižnik, je jasno? Pol še kis in čili. Dam ga veliko. Polcaji so debili. Pokličte klic v sili, k probate mojo omako. Tko mora pečt, vse ostalo je kuharija z napako.
 
                                                                
 
Za belo srako in spako boste obveljali, če ne dušite "ovako-onako" vsaj 10 minut to madafako. Krasno bi se mogle peruti že zapečt, hitr počekiram, so še kul al so že preveč? Povem vam v čem je keč. Da so barve rite brazilske signorite, to sploh ni odveč. Odtečt pustim olju dol s peruti, jih popečem v omaki, skopuhi naduti bodo dal v olje še krompir, jaz ne – ga odlijem stran, si vzamem iz hladilnika pir in nardim še iz sira omako, da bo za gangsterje mir. Roquefort plesnivi in smetano mešam z limono, zraven se derem svoje rime, napenjam prepono. Ne rabim kimono, da nasekljam še zeleno, nalijem pivo sunkovito, da bo imelo peno. Ves bling obesim na steno, pokličem samičko najhujšo ne pa kr eno. Zapleteno naj se zvija ob drogu, kaže telo preznojeno, mi sproža slino za prebavo, haha čao, Sine je tuki zaključil, pejte na kavo.
 
 
P.S. Kako veste kdaj ma olje pravo temperaturo? – Začne se kadit
P.P.S. V resnici sem bil skopuh nadut in sem si v istem olju ocvru še krompir, ratal je zlo zlo dobr:Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.