Gangnam style lahko vpliva na vašo usodo

Kako uporabiti kitajsko metafiziko v svoj prid in bolje razumeti svoje prijatelje, profesorje in partnerja?

»Gangnam style« je bil lansiran julija leta 2012. Do avgusta leta 2013 je dosegel 1.741 milijard ogledov na You Tubu in zaslužil samo z YouTubom preko 8 milijonov dolarjev. Pa veste, od kod naenkrat tako silovit uspeh poprej dokaj neznanega glasbenika? Psy je imel takrat za sabo deset let ustvarjanja, a z bore malo uspeha. Le malokdo  ve, da je za lansiranje pesmi na trg bil izračunan in izbran poseben datum. Tehnika izbire ugodnih dni (oz. ZeRi), je v Aziji del kulture poslovnega sveta. A to je le en drobec tistega, kar vzhodnjaki uporabljajo v vsakodnevnem življenju, da so bolj uspešni in da se jim ni treba toliko truditi. Uporabljajo so ga njihovi cesarji, zdaj pa tako bogataši kot povsem običajni ljudje. Vsakemu starodavne modrosti izboljšajo življenje.

Tudi začetek učenja nekega predmeta nam lahko gre bistveno lažje, če je za to izbran ugoden datum. Vendar je izbira ugodnega datuma le ena od tehnik, s katero si lahko pomagamo do boljših rezultatov. Kaj pa, če si želite bolje razumeti vaše prijatelje, profesorje, partnerja? Z uporabo BaZi astologije ali tehniko branja obraza, boste lažje razumeli, zakaj nekdo konstantno zamuja ali pa kateri profesor bo od vas zahteval, da se naučite na pamet vse detajle? In kako priti do prve zaposlitve? Kaj je tisto, kar bo poleg uradnih kompetenc prepričalo vašega potencialnega delodajalca? S popolnoma enakimi izzivi so se spoprijemali že tisoč let nazaj.

In za vse tiste, ki želite odkrivati 3000 in več let stare modrosti, se pridružite mlademu milijonarju Joey Yap, ki je svetovna avtoriteta na področju Feng Shui-ja, BaZi astrologije ter branja z obraza. Svetuje tako milijonom posameznikov, vladnim organizacijam, kot tudi multinacionalkam, investitorjem in plemstvu. Microsoft, HP, Bloomberg, Citibank, HSBC, BMW so le nekateri od mnogih, ki jim redno zagotavlja uspehe. Je avtor 100-ih svetovnih uspešnic, prodanih v preko 3 milijonih izvodih ter ustanovitelj privatne akademije za kitajsko metafiziko.

V sklopu svoje letne turneje, ki jo začne v Kuala Lumpur-ju, bo prvič ekskluzivno razkril »Kako do osebnega uspeha v 2014« tudi 1. oktobra v Ljubljani (dvorana Smelt, Dunajska c. 160). Ne zamudite te edinstvene priložnosti ter si zagotovite vstopnice po 68 Eur. Več informacij o seminarju ter nakup vstopnic dobite na spletni strani organizatorja dogodka www.starblueprint.com.

Kdo naj se udeleži seminarja?

Vsi, ki vas zanima kako izboljšati svojo duhovno rast, finančno stanje, zdravje in obogatiti odnose v letu 2014. Z napotki, informacijami ter datumi za aktivacije različnih področij, ki vam jih bo razkril Joey, boste lahko postali še boljša verzija sebe. In ne bo vam več potrebno ugibati, kaj vam prinaša leto 2014.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.