Futur vabi na tekmovanje

Fakulteta za Upravo ob svoji 50. obletnici delovanja ponuja študentom možnost, da v času študija preko neformalnih oblik druženja navežejo stike s kolegi iz sorodnih fakultet doma in v tujini.

Fakulteta za Upravo ob svoji 50. obletnici delovanja ponuja študentom možnost, da v času študija preko neformalnih oblik druženja navežejo stike s kolegi iz sorodnih fakultet doma in v tujini.

Sodelujejo: Povabljene ekipe fakultet iz Ljubljane, Maribora, Kopra, Kranja, Reke, Sarajeva in Beograda

Športni program vključuje:

  1. košarkaške tekme moških in ženskih ekip
  2. nogometne tekme moških ekip

Intelektualni del pa zajema:

  1. tekmovanje v študiju primerov (t. i. case study)
  2. tekmovanje v debatah, ki spodbujajo kritično mišljenje študentov ter gradijo sposobnost jasne artiklulacije idej.

Pripravljamo tudi kulturni večer, kjer bodo nastopili pevski zbori različnih fakultet.
Futur se bo zaključil s podelitvijo priznanj zmagovalcem in veliko družabno prireditvijo v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Poglavitna ideja organizacije celotne prireditve v letu, ko Fakulteta za upravo praznuje 50. obletnico delovanja, je ponuditi študentom možnost, da v času študija preko neformalnih oblik druženja navežejo stike s kolegi iz sorodnih fakultet doma in v tujini. Ravno ti stiki so, poleg pridobljenega formalnega znanja na fakulteti, bogata zakladnica pri vstopanju v poslovni svet. Tekmovanje na turnirju študentom pomeni izziv in hkrati motivacijo za treninge, ki jih je včasih težko umestiti v natrpan urnik predavanj in izpitov. V praksi pa se je izkazalo, da se študentje ob študiju zelo radi udeležujejo tako imenovanih obštudijskih dejavnosti, ki jim v okviru fakultet nudijo dodatne možnosti za udejstvovanje tako na športnih kot tudi na intelektualnih področjih. To udejstvovanje študente navaja na timsko delo, ki je zelo pomembno tako v času študija, kot tudi pri kasnejšem delu.

Več informacij si lahko preberete na njihovi spletni strani.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.