Fotozgodba z golo zadnjico

Samo za polnoletne ;)

Fotozgodba z golo zadnjico

Da pridemo do striptiza je potrebno opisati cel vikend. Nekaj malega ste že izvedeli v prejšnji kolumni. Bili smo v lovski koči nekje bogu za hrbtom. Profesor, ki to ni bil v smislu kot jih poznamo na naši fakulteti, nam celo pot sploh ni povedal kam gremo. Izvedeli smo šele ko smo tja prišli.

Vsem skupaj je vrgel šop ključev in razporedili smo se po sobah. Ko smo prišli na večerjo smo od lastnika dobili vsak enega ‘takratkega’ in od profesorja vsak eno pivo. Po večerji pa žur, ki se je nadaljeval v naši sobi z pretvezo, da vadimo prezentacijo. Učenje kola in orientalskih plesov, pitje in pretep z blazinami nas je tako utrudil, da smo se nekako proti jutru odpravili spat.

Najlažji način naslednje jutro, da preženem mačka je bil, da nekaj spijem. In ker se zjutraj ne spodobi preveč piti, sem si odprla enega breezerja in z malo zamude prišla v sobo, kjer smo imeli predstavitve. Malce sem se zmedla, ko so nekateri že pridno predstavljali svoje stvaritve, drugi srkali kavico, prav nihče pa za mačka ni uporabil enakega zdravila kot jaz.

Naša skupina se je kar med samimi predstavitvami pripravila, pa vendar nismo bili ravno v stanju kaj preveč uporabljati možgane.

Škoda, da ne najdem filma, ki ponazarja našo predstavitev, ampak zaznamovale so jo igra, lepljenje mojih ust z selotejpom in testom med slušatelji. Moram reči, da je bila ena boljših, vendar je bilo razumljivo, saj smo imeli povsem proste roke.

Zvečer se je nekako nadaljevalo, kjer se je prejšnji večer končalo. Za predjed smo spili nekaj punčev, ki so jih prodajali pred hišo v majhni stojnici (zopet je bil kriv profesor). Nato večerja in proslavljanje uspešno zaključenega predmeta. In tukaj počasi pridemo do dela zaradi katerega sploh berete to kolumno. Kar naenkrat so bili na mizi trije fantje (anglež in dva nizozemca) in začel se je striptiz. Eden je kar kmalu stisnil rep med noge, druga dva pa sta pridno nadaljevala. Čeprav smo dvomili, da bosta šla do konca, pa se je izkazalo, da se motimo. Vendar sta se v ključnem momentu obrnila na drugo stran. Ampak kaj naj rečem. Bila sem ob pravem času na pravi strani.

No desni osebek mi je kasneje ponudil še privatni striptiz, ki pa sem ga (žal) zavrnila. Večer se je zame končal v zaklenjeni sobi, za profesorja pa nekako takole.

Naslednji dan smo opravili še z ostalimi predstavitvami in začeli z ocenjevanjem. Profesor je vsakemu rekel, naj pove kakšno oceno si zasluži in naj to utemelji. Seveda smo bili vsi mnenja da zaslužimo najvišjo oceno, mojo pa je utemeljil kar on: ‘Zadnja spat, celo noč žurira, zjutraj vstane, pride z alkoholom, spet celo noč nadaljuje in se še vedno smeji’ In zato sem baje zaslužila najboljšo oceno.

Ne glede na neresnost pa sem se naučila marsikaj. Vedno glej kje so ključi, ne zavrni striptiza in tablete proti glavobolu lahko povzročijo smrt.

Kakšne ocene pa smo dejansko dobili, pa si lahko ogledate na zadnji sliki.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.