Fitness za študente s 50% popustom

Pridi na trening in postani najboljša verzija samega sebe!

Treniraj in izklesaj telo ob spremstvu mladih licenciranih(FZS-Fitnes zveza  Slovenije) trenerjev. Osebno trenerstvo, treningi v paru in manjših skupinah. Preveri ponudbo in začni še danes!

Prihajajo oblačni in deževni meseci, čas ko se zadržujemo večinoma doma, v službi, šoli, prosti čas pa preživljamo pred TV-jem ali računalnikom. Zato smo za vse(dekleta, fante, dame , gospode) ki si želite aktivno preživeti prosti čas preverili kje se lahko dobro razgibaš, narediš nekaj zase in napolniš baterije.

V fitnes centru Konex v Rožni dolini,  pod vodstvom certificiranih trenerjev  potekajo treningi ekipe DANZATRENING.SI, ki ti glede na tvoje želje in sposobnosti sestavijo program vadbe in zagotovijo kvalitetno izvedbo. Pomagajo in svetujejo ti tudi glede prehrane, prehranski načrt in koristne informacije.

V septembru in oktobru ponujajo 50% popust na celoten cenik!

Poleg tega pa prve tri čaka 3ure treninga z profesionalnim osebnim trenerjem brezplačno!

Klikni in preveri ponudbo na www.DANZATRENING.si.

Piši, pokliči in pridi na brezobvezno uvodno srečanje in brezplačen uvodni trening.

Ker je vsak dan… dan za trening.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.