Fitness za študente s 50% popustom

Pridi na trening in postani najboljša verzija samega sebe!

Treniraj in izklesaj telo ob spremstvu mladih licenciranih(FZS-Fitnes zveza  Slovenije) trenerjev. Osebno trenerstvo, treningi v paru in manjših skupinah. Preveri ponudbo in začni še danes!

Prihajajo oblačni in deževni meseci, čas ko se zadržujemo večinoma doma, v službi, šoli, prosti čas pa preživljamo pred TV-jem ali računalnikom. Zato smo za vse(dekleta, fante, dame , gospode) ki si želite aktivno preživeti prosti čas preverili kje se lahko dobro razgibaš, narediš nekaj zase in napolniš baterije.

V fitnes centru Konex v Rožni dolini,  pod vodstvom certificiranih trenerjev  potekajo treningi ekipe DANZATRENING.SI, ki ti glede na tvoje želje in sposobnosti sestavijo program vadbe in zagotovijo kvalitetno izvedbo. Pomagajo in svetujejo ti tudi glede prehrane, prehranski načrt in koristne informacije.

V septembru in oktobru ponujajo 50% popust na celoten cenik!

Poleg tega pa prve tri čaka 3ure treninga z profesionalnim osebnim trenerjem brezplačno!

Klikni in preveri ponudbo na www.DANZATRENING.si.

Piši, pokliči in pridi na brezobvezno uvodno srečanje in brezplačen uvodni trening.

Ker je vsak dan… dan za trening.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.