Fitness za študente s 50% popustom

Pridi na trening in postani najboljša verzija samega sebe!

Treniraj in izklesaj telo ob spremstvu mladih licenciranih(FZS-Fitnes zveza  Slovenije) trenerjev. Osebno trenerstvo, treningi v paru in manjših skupinah. Preveri ponudbo in začni še danes!

Prihajajo oblačni in deževni meseci, čas ko se zadržujemo večinoma doma, v službi, šoli, prosti čas pa preživljamo pred TV-jem ali računalnikom. Zato smo za vse(dekleta, fante, dame , gospode) ki si želite aktivno preživeti prosti čas preverili kje se lahko dobro razgibaš, narediš nekaj zase in napolniš baterije.

V fitnes centru Konex v Rožni dolini,  pod vodstvom certificiranih trenerjev  potekajo treningi ekipe DANZATRENING.SI, ki ti glede na tvoje želje in sposobnosti sestavijo program vadbe in zagotovijo kvalitetno izvedbo. Pomagajo in svetujejo ti tudi glede prehrane, prehranski načrt in koristne informacije.

V septembru in oktobru ponujajo 50% popust na celoten cenik!

Poleg tega pa prve tri čaka 3ure treninga z profesionalnim osebnim trenerjem brezplačno!

Klikni in preveri ponudbo na www.DANZATRENING.si.

Piši, pokliči in pridi na brezobvezno uvodno srečanje in brezplačen uvodni trening.

Ker je vsak dan… dan za trening.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.