Fitness za študente s 50% popustom

Pridi na trening in postani najboljša verzija samega sebe!

Treniraj in izklesaj telo ob spremstvu mladih licenciranih(FZS-Fitnes zveza  Slovenije) trenerjev. Osebno trenerstvo, treningi v paru in manjših skupinah. Preveri ponudbo in začni še danes!

Prihajajo oblačni in deževni meseci, čas ko se zadržujemo večinoma doma, v službi, šoli, prosti čas pa preživljamo pred TV-jem ali računalnikom. Zato smo za vse(dekleta, fante, dame , gospode) ki si želite aktivno preživeti prosti čas preverili kje se lahko dobro razgibaš, narediš nekaj zase in napolniš baterije.

V fitnes centru Konex v Rožni dolini,  pod vodstvom certificiranih trenerjev  potekajo treningi ekipe DANZATRENING.SI, ki ti glede na tvoje želje in sposobnosti sestavijo program vadbe in zagotovijo kvalitetno izvedbo. Pomagajo in svetujejo ti tudi glede prehrane, prehranski načrt in koristne informacije.

V septembru in oktobru ponujajo 50% popust na celoten cenik!

Poleg tega pa prve tri čaka 3ure treninga z profesionalnim osebnim trenerjem brezplačno!

Klikni in preveri ponudbo na www.DANZATRENING.si.

Piši, pokliči in pridi na brezobvezno uvodno srečanje in brezplačen uvodni trening.

Ker je vsak dan… dan za trening.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Severina in Nina Pušlar

Podarjamo 2 vstopnici za veliki in zdaj že skoraj tradicionalni koncert Severine v Portorožu! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi:"Katera pesem Nine Pušlar je bila lani največkrat predvajana pesem na radijih?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Sladica Summertime 17

Podarjamo 2 vstopnici za Sladica Summertime 17, ki se bo odvijal 23.6. v Sputniku! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Za kateri koncert bodo na Sladici podelili 2 vstopnici?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fresh Island 2017

Podarjamo 2 vstopnici za zaključek Fresh Island festivala na Pagu, na katerem bosta nastopila Rae Sremmurd in Sean Paul. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje: "Kateri DJ, znan tudi iz serije Princ iz Bel Aira, bo nastopil na Fresh Islandu?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam 2017

Podarjamo 2x1 vstopnico za Overjam 2017! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Katerega leta se je odvijal prvi Overjam festival?"


Spremeni besedo.