Fitnes, pivo, karting,…odslej na bone

Vsem uporabnikom Študentarije smo omogočili nakup knjige kuponov po ekskluzivni študentski ceni! V knjigi kuponov 2za1.si več kot 100 ponudnikov ponuja več kot 300 izdelkov po sistemu dva za ceno enega – kupiš enega, drugi brezplačen.

Odslej boš lahko s knjigo kuponov 2za1.si deležen popustov, ki si jih navajen s študentskimi boni, tudi pri: obisku fitnesa, savne, kartinga, na voljo so kuponi za več kot 35 pizz, več kot 35 kosil, ostala pijača in hrana,… 

Ponudniki kuponov so iz Ljubljane in širše okolice. Prihranek z vsemi kuponi je vsaj 2.000 evrov, vrednost knjige pa se v povprečju prihrani z uporabo 2. do 3. kuponov po sistemu »plačaš enega, dobiš dva« (9 eur prihraniš že z uporabo dveh poljubnih bonov za prehrano, lahko pa v Emoski kleti naročiš liter Jägermeistra in dobiš drug liter zastonj…). Ob uporabi kupona prejmeš tudi nalepko, s katero lahko sodeluješ v nagradnih žrebanjih.

Knjigo si lahko ogledaš in kupiš v spletni knjigarni Časnika Finance.

Cena: 12 EUR
Cena za uporabnike Študentarije: 9 EUR (uporabi kodo: 2ZA1F0510 ; velja do 21.maja 2010). Kodo vpišeš takoj zatem, ko dodaš izdelek v košarico.

 

Poštnina na paket je 3,48 EUR, združite naročila s kolegi in plačajte le eno poštnino!







Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.